Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 01:53

Η... "υπερδύναμη" της Νέας Δημοκρατίας σε Παπάγου Χολαργό


kalliontzikalpi

Σημαντική αύξηση σημείωσε το κεβερνών κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στο Δήμο Παπάγου Χολαργού και στις τρεις εκλογικές αναμετρήσεις των τελευταίων δύο μηνών. Μία επιτυχία που σε μεγάλο βαθμό πιστώνεται στην Πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης της Ν. Δημοκρατίας, κα Ντίνα Καλλιοντζή.

Η κα Καλλιοντζή είχε ενεργή συμμετοχή στα δημοτικά πράγματα αφού έχει διατελέσει στο παρελθόν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και Αντιδήμαρχος Χολαργού. Έχοντας αποδείξει τις ικανότητες της στη διοίκηση ανέλαβε το τιμόνι της Τοπικής Οργάνωσης Παπάγου-Χολαργού του κόμματος τον Μάιο του 2018. Υπερδραστήρια και δυναμική όπως είναι τον περασμένο Δεκέμβριο κατάφερε να εκλεγεί στην κεντρική επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας. Μέσα σε αυτό το μικρό διάστημα του ενός χρόνου διοργάνωσε 12 εκδηλώσεις-ομιλίες σε θεματικές ενότητες που αφορούσαν όλα τα μεγάλα ζητήματα όπως η ανάπτυξη, η παιδεία, η εξωτερική πολιτική συγκεντρώνοντας κάθε φορά το έντονο ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας και την αθρόα συμμετοχή μελών και φίλων.

Η κα Καλλιοντζή ως Πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας οργάνωσε άρτια όλη την προεκλογική εκστρατεία τόσο στις ευρωεκλογές και τις περιφερειακές του Μαϊου όσο και στις βουλευτικές της Κυριακής ενεργοποιώντας παλιά αλλά και νέα μέλη αφού η ίδια ήταν πάντα παρούσα στην πρώτη γραμμή της προεκλογικής μάχης όλο το διάστημα, δίνοντας τον τόνο και στις δύο τοπικές κοινότητες του Δήμου.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.