Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 16:10

2ο Δημοτικό Παπάγου, 1ο ΓΕΛ Χολαργού βραβεύθηκαν για την περιβαλλοντική ευαισθησία τους


PROTOGELPERIVALLON

Για 11η συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση απονομής των Ετήσιων Βραβείων Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας στα σχολεία, από τον Διαδημοτικό Σύνδεσμο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων - ΣΒΑΠ. Η εκδήλωση πραγμτοποιήθηκε τη Δευτέρα 10 Ιουνίου στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη του Δημαρχείου Παπάγου-Χολαργού, παρουσία πλήθους κόσμου, εκπαιδευτικών, παιδιών και εκπροσώπων των δήμων.

Για άλλη μια χρονιά επιβραβεύθηκε η προσπάθεια και το έργο των μαθητών και των καθηγητών για την περιβαλλοντική συνείδηση. Συγκεκριμένα, βραβεύτηκαν τα σχολεία:
- 14o Νηπιαγωγείο Ν. Ιωνίας
- 1ο Δημοτικό Πεύκης
- 2ο Δημοτικό Παπάγου
- 1ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου
- 1ο ΓΕΛ Χολαργού

Επαίνους έλαβαν τα σχολεία :
- 6ο Νηπιαγωγείο Αγ. Παρασκευής
- 7ο Δημοτικό Ηρακλείου
- 6ο Δημοτικό Κηφισιάς
- 7ο Δημοτικό Ν. Ιωνίας
- 5ο Δημοτικό Χολαργού
- 3ο Δημοτικό Παπάγου
- 2ο Γυμνάσιο Αγ. Παρασκευής
- 2ο Γυμνάσιο Γέρακα
- Γυμνάσιο Λυκόβρυσης
- 1ο ΓΕΛ Μεταμόρφωσης
- 1ο ΓΕΛ Αγ. Παρασκευής
- 2ο ΓΕΛ Γέρακα

PLASTIKA

Ιδιαίτερα σημαντική και χρήσιμη η ομιλία της κας Χριστίνας Παπαζήση, συντονίστριας για την Αειφορία και μέλους του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης που είναι ο Εθνικός χειριστής του Προγράμματος του Δικτύου των Οικολογικών Σχολείων.

Στο περιθώρειο της εκδήλωσης και πριν από την έναρξη των βραβεύσεων πραγματοποιήθηκε εργαστήριο Βιωματικής Εκπαίδευσης στο πλαίσιο του προγράμματος «Δίνω μια δεύτερη ευκαιρία στα σκουπίδια», που πραγματοποιεί ο Σύνδεσμος στα σχολεία των Δήμων-Μελών του.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.