Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 23:35

Τα Περιβαλλοντικά Βραβεία του ΣΒΑΠ έρχονται... Χολαργό


perivalevaisthisia

Στο Δημαρχείο Παπάγου Χολαργού θα πραγματοποηθεί η φετινή τελετή απονομής Βραβείων Περιβαλλοντικής Ευασιθησίας που διοργανώνει κάθε χρόνο και φέτος για 11η χρονιά ο Διαδημοτικός Σύνδεσμος για την Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ).

Τα βραβεία αυτά απονέμονται στα σχολεία των Δήμων-Μελών του σε προσπάθεια ανάδειξης και αναγνώρισης του έργου των καθηγητών και των μαθητών για την καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης.

Στο πλαίσιο αυτό όλα τα σχολεία που δηλώνουν συμμετοχή λαμβάνουν επαίνους, ενώ θα διακριθούν οι δράσεις που θα πληρούν συνολικά τα κριτήρια ως προς την αποτελεσματικότητα, την οργάνωση, τη διάρκεια, την πρωτοτυπία και τη δημιουργικότητα υλοποίησης τους.

Η τελετή απονομής των επαίνων και των βραβείων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 και ώρα 19:00, στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη του Δημαρχείου Παπάγου Χολαργού (Περικλέους 55, Χολαργός).
Νωρίτερα, στις 18.00 θα διεξαχθεί εργαστήριο Βιωματικής Εκπαίδευσης για τους μαθητές των Δημοτικών σχολείων στο πλαίσιο του προγράμματος «Δίνω μια δεύτερη ευκαιρία στα σκουπίδια».


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.