Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020 16:27

Η Παγκόσμια Ημέρα Πλεξίματος θα γιορταστεί στο Χολαργό!

pleximo

Το Σάββατο 8 Ιουνίου είναι η Παγκόσμια ημέρα πλεξίματος σε δημόσιο χώρο. Και στην πλατεία Δημοκρατίας στο Χολαργό το εξειδικευμένο μαγαζάκι με τις κλωστές και τα κουβαράκια, το γνωστό στο χώρο ως "Κόκκινο Νήμα" ανοίγει τις πόρτες του και καλεί όλες τις φίλες αλλά και τους... φίλους του πλεξίματος, για μία πλεκτική, δημιουργική δράση με εκπλήξεις στην Υμηττού.

Η Τζία Αργυροπούλου ιδιοκτήτρια του καταστήματος μίλησε για τη συγκεκριμένη δράση στο myxolargos/mypapagos.gr: "Μου είπε μια φίλη «το πλέξιμο είναι χαρά». Και είναι, και χαρά είναι και χαλάρωση και δημιουργία και βασικά είναι αφορμή. Αφορμή για να βρεθούμε όλες μαζί. Να πλέξουμε, να γελάσουμε να φύγουμε απο τα γκρίζα και τα άνοστα.
Έτσι, λοιπόν σκέφτηκα αυτή τη φορά να το μοιραστούμε με περισσότερες φίλες, έξω στη γειτονιά της Υμηττού με αφορμή την παγκόσμια μέρα πλεξίματος.

Ελάτε αυτό το Σάββατο το απογευματάκι με τα βελονάκια και τις βελόνες σας, το χαμόγελό σας και την καλή σας διάθεση στο "Κόκκινο Νήμα" (Υμηττού 22 στον Χολαργό) να ζήσουμε μαζί τη χαρά της δημιουργίας"!

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.