Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 17:26

Τίγκας στην κεντρική του ομιλία: "Ήρθε η ώρα να νοικοκυρέψουμε την πόλη μας"


kexris sygkentrosi 1

Δελτίο Τύπου

Κοσμοπλημμύρα!!!
Πάνω από 1200 άτομα
στην Κεντρική Προεκλογική Ομιλία
του Κώστα Τίγκα

Την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε μεγάλη προεκλογική-μουσική εκδήλωση στο κηποθέατρο Παπάγου στην οποία συμμετείχαν η Μοναδική για την υψηλή ποιότητά της Ορχήστρα Μ. Θεοδωράκης και τραγούδησαν ο Μοναδικός στην ερμηνεία τραγουδιών του Μίκη, Μανώλης Μητσιάς, ο Μεγάλος ερωτικός τραγουδιστής Θέμις Αδαμαντίδης και η Υπέροχη Μαρία Σουλτάτου.

Πάνω από 1200 άτομα έδωσαν το παρόν και παρακολούθησαν την Κεντρική Προεκλογική Ομιλία του Κώστα Τίγκα και της παράταξης «Για την Πόλη που μας Αξίζει». Η βροχή βέβαια που για λίγο έπεσε, μετά την ομιλία του Υποψηφίου Δημάρχου, ελάχιστους αποθάρρυνε, αφού η συντριπτική πλειονότητα αυτών παρέμεινε αρκετός για να απολαύσει μια μοναδική βραδιά.

Ο Κώστας Τίγκας στην ομιλία του αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα καθημερινότητας προτείνοντας εφικτές λύσεις και τόνισε ότι όσα ελέχθησαν αποτελούν ένα συμβόλαιο τιμής, ένα συμβόλαιο έντιμης συνεννόησης ανάμεσα στους συμπολίτες μας και στην παράταξή μας που πιστεύουμε ότι θα είμαστε εμείς η Νέα Δημοτική αρχή.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε θερμά, οι Υποψήφιοι βουλευτές κ.κ. Ξυπολιτάς Βασίλειος, Ησαϊας Σωτήριος, οι Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Κεχρής Ιωάννης, Λαδόπουλος Βάκης, Λεονάρδου Πολυτίμη και Φιλιππακόπουλος Κων/νος καθώς και Διεθνούς φήμης ντετέκτιβ κ. Τσούκαλης Γιώργος.
Από πλευράς Τοπικού Τύπου παρέστησαν ο εκδότης του Αντίλογου Χολαργού κ. Δεληγιάννης Κώστας και του Ανεξάρτητου Παρατηρητή κ. Βραχιολίδης Μάκης και από τα blogs κ. Κούτρα Δήμητρα της Boreia Geitonia και τους ευχαριστούμε θερμά.
Τελειώνοντας ο Κώστας Τίγκας αφού ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του για την τόσο σημαντική βοήθειά τους, απευθυνόμενος στους παριστάμενους φίλους τους οποίους ευχαρίστησε και πάλι και τόνισε ότι με την παρουσία τους και τον παλμό τους έδειξαν το νικητή των εκλογών της προσεχούς Κυριακής.
Τους διαβεβαίωσε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, ότι μπορούμε να παρέχουμε στο Δήμο και στους Δημότες μας μια άλλη πρωτόγνωρη ποιότητα υπηρεσιών σύγχρονη, ανθρώπινη και αποτελεσματική. Υπηρεσίες τις οποίες πιστεύουμε ακράδαντα ότι δικαιούνται. Η προσφορά μας έχει επίκεντρο τον άνθρωπο, με το δοκιμαζόμενο συμπολίτη μας στην πρώτη γραμμή, στον οποίο ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ότι θα σταθούμε δίπλα του.

Ήρθε η ώρα να νοικοκυρέψουμε την πόλη μας
Ήρθε η ώρα για σοβαρή δουλειά.

kexris sygkentrosi 2

kexris sygkentrosi 3

kexris sygkentrosi 4

kexris sygkentrosi 5

kexris sygkentrosi 6


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.