Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 19:06

Εμπρηστική ενέργεια στο σπίτι γνωστής δημοσιογράφου στου Παπάγου!


karamitrou

Το αυτοκίνητο της γνωστής δημοσιογράφου Μίνας Καραμήτρου έγινε στόχος εμπρηστικής ενέργειας αφού παραδόθηκε στις φλόγες όταν άγνωστοι κατάφεραν να ρίξουν εύφλεκτο υλικό και να βάλουν φωτιά στις 02:00 τα ξημερώματα σήμερα (Τρίτη 14/5) στου Παπάγου.

Το αυτοκίνητο που βρισκόταν ακριβώς κάτω από την οικία που διαμένει η αστυνομική ρεπόρτερ τα τελευταία χρόνια στου Παπάγου με το σύζυγο της υψηλόβαθμο αξιωματικό του Στρατού καταστράφηκε, ενώ η φωτιά ελέγχθηκε γρήγορα χωρίς να προκληθούν επιπλέον ζημιές, παραμόνο την έντονη ανησυχία των περίοικων. Οι περίοικοι ήταν άλλωστε αυτοί που αντιλήφθηκαν τις φλόγες και ξεκίνησαν με τα λάστιχα των κήπων και των μπαλκονιών τους να σβήσουν τη φωτιά μέχρι που ανέλαβε η Πυροσβετική η οποία κατέφθασε γρήγορα.

Από εκείνη την ώρα βρίσκονται στο σημείο υπηρεσίες της αστυνομίας και της αντιτρομοκρατικής.

Η Μίνα Καραμήτρου εργάζεται στο CNN Greece και την τηλεόραση του OPEN στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Έλλη Στάη ως υπεύθυνη του αστυνομικού-δικαστικού ρεπορτάζ. Η ίδια νωρίτερα τόνισε πως σύμφωνα με όσα της είπαν οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σπίτι της μετά την επίθεση, πιστεύεται ότι η επίθεση έγινε από αλληλέγγυους στον Δημήτρη Κουφοντίνα.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.