Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 02:39

Αυτούς τους ψηφοφόρους του ΚΑΠΗ, ποιός θα τους πάρει;


kapieisigisi

Μέσα στον προεκλογικό πυρετό ξεφεύγουν κάποιες φορές και θέματα τα οποία εκθέτουν! Μία τέτοια περίπτωση είναι η εισήγηση της Προέδρου του ΔΟΚΜΕΠΑ κας Χρύσας Παρίση που... μάλλον μπερδεύτηκε η γυναίκα, και ενέταξε στις προτάσεις της για το πρόγραμμα δράσεων των μελών του ΚΑΠΗ και τη σημερινή εκδήλωση του Δημάρχου, της παράταξης δηλαδή με την οποία και η ίδια πολιτεύεται.

Έτσι λοιπόν, στις 22 Μαρτίου οπότε και συγκάλεσε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΟΚΜΕΠΑ να αποφασίσει για το 6μηνο πρόγραμμα που θα πραγματοποιούσε ο οργανισμός για τα μέλη του ΚΑΠΗ, ανάμεσα σε εκδρομές, επισκέψεις σε μουσεία και βιβλιοπαρουσιάσεις είχε συμπεριλάβει στην εισήγηση για τις "17/4/19 το απόγευμα παρουσίαση προγράμματος και των υποψηφίων στο Αμφιθέατρο "Μ. Θεοδωράκης" (δημαρχείο)" δηλαδή την κεντρική σημερινή ομιλία του Δημάρχου.

Να το μπέρδεψε η Πρόεδρος με πολιτιστική εκδήλωση; Με ψυχαγωγική; Αυτό δεν το μάθαμε γιατί αμέσως παρενέβη νομικός σύμβουλος έτερης δημοτικής παράταξης, σύμφωνα με έγκυρες πηγές του myxolargos/mypapagos.gr και η πρόταση της συγκεκριμένης εκδήλωσης απαλείφθηκε πάραυτα από την εισήγηση...

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.