Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020 03:19

Άνδρες του Α.Τ. Χολαργού εξάρθρωσαν τη σπείρα που έκλεβε αυτοκίνητα!

sillipsi

Άλλη μια τεράστια επιτυχία της τοπικής μας αστυνομίας Παπάγου – Χολαργού που εξάρθρωσε τη σπείρα που έκλεβε αυτοκίνητα σχεδόν κάθε βράδυ, μέσα σε ενάμιση μήνα παρακολούθησης και καταδίωξης.

Μια μικρή αναποδιά για τους ληστές καθώς το τελευταίο αυτοκίνητο που επιχείρησαν να κλέψουν στην Μιλτιάδου είχε βλάβη και αμέσως εντοπίστηκαν από το περιπολικό του αστυνομικού τμήματος Παπάγου – Χολαργού που τους καταδίωξε για να συλληφθούν μερικά μέτρα πιο κάτω στην Μεσογείων.

Στην σπείρα εμπλέκονται Έλληνες και αλλοδαποί που διαθέτουν τις τελευταίες τεχνολογίες της αυτοκινητοβιομηχανίας και παρεμβαίνουν στους εγκεφάλους των αυτοκινήτων. Δεν τους σταματάει τίποτα, ούτε immobilizer, ούτε ηλεκτρονικές κλειδαριές. Σε κλάσματα δευτερολέπτου με ειδικά στικάκια τα πάντα παραβιάζονται και το αυτοκίνητο παίρνει μπρος και φεύγει.

Τα αυτοκίνητα για τα οποία διέθεταν τους κωδικούς για να χακάρουν τους εγκέφαλούς τους ήταν κυρίως Volkswagen, Smart και Nissan.

Αυτήν τη στιγμή οι αστυνομικοί ελέγχουν τις πινακίδες και τα στοιχεία των κλεμμένων αυτοκινήτων και αμέσως με την ταυτοποίηση θα ειδοποιηθούν οι ιδιοκτήτες.

Είναι γεγονός τελικά ότι κανένας δεν μένει ασύλληπτος. Το Α.Τ. Παπάγου-Χολαργού, όπως και πολλά άλλα τμήματα, καταφέρνουν και εξαρθρώνουν όλες τις υποθέσεις και τα περιστατικά που παρουσιάζονται. Το πρόβλημα τελικά είναι στους νόμους και στην δικαστική διαδικασία. Αυτοί όλοι οι επιτήδειοι στην καλύτερη περίπτωση σε δύο χρόνια θα κυκλοφορούν ελεύθεροι στους δρόμους, αν μπουν στη φυλακή, πιο εκπαιδευμένοι και πιο δικτυωμένοι.

Όπως είναι γεγονός και ότι η ενοποίηση των δύο τμημάτων Παπάγου και Χολαργού οδήγησε σε μια καλύτερη λειτουργία και περισσότερες περιπολίες, όπως άλλωστε υποστήριζαν οι ίδιοι οι αστυνομικοί.

Να σημειώσουμε ότι οι αστυνομικοί που έπιασαν της κλέφτες των αυτοκινήτων είναι οι ίδιοι που πριν από λίγο καιρό είχαν πιάσει τον τύπο με τις χειροβομβίδες και για αυτό βραβεύτηκαν από την Ελληνική Αστυνομία. Αστυνομικοί των 700 ευρώ που όχι μόνο παίζουν την ζωή της κορώνα γράμματα κάθε βράδυ, αλλά βάζουν και από την τσέπη τους για να συντηρήσουν το όχημά τους.

Μέσα σε ένα τέτοιο κλίμα για να καταφέρεις τις επιδόσεις που έχουν εκείνοι, μόνο ένα κίνητρο μπορεί να υπάρχει και αυτό λέγεται φιλότιμο.

Συγχαρητήρια εκ μέρους όλων των πολιτών Παπάγου και Χολαργού.

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.