Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 21:47

Εικόνες αποσύνθεσης και υψηλής επικινδυνότητας στο χωμάτινο γήπεδο Παπάγου


gipedoxomal

Μέσα σε μερικές φωτογραφίες και λίγες λέξεις ο Κ.Μ. ένας "απλός δημότης και γονέας" όπως ο ίδιος υπογράφει απεικονίζει την άθλια κατάσταση στην οποία αφέθηκε από τη δημοτική αρχή Αποστολόπουλου το χωμάτινο γήπεδο του Παπάγου τα τελευταία χρόνια και εύχεται ο νέος Δήμαρχος που θα προκύψει από τις Δημοτικές Εκλογές του Μαϊου να είναι πιο ευαίσθητος με τα παιδιά από τον απερχόμενο. Δείτε τις φωτό όσοι δεν το έχετε επισκεφθεί από κοντά και διαβάστε τα λίγα λόγια μεγάλης όμως αγανάκτησης που συνέταξε ο ίδιος.

gipedoxomag

"Όσο η απερχόμενη δημοτική αρχή πανηγυρίζει για μερικά καθισματάκια που έβαλε στο γήπεδο "Μαρκ Μαρσώ" του Χολαργού, οι αθλητικές εγκαταστάσεις ενός από τους πλουσιότερους δήμους, του Παπάγου, βρίσκονται σε πλήρη αποσύνθεση. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες το δημοτικό στάδιο ποδοσφαίρου Παπάγου είναι όχι μόνο εγκαταλελειμμένο αλλά και άκρως επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία των παιδιών μας. Όταν καθημερινά στη χωματερή αυτή (γιατί μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί το μοναδικό γήπεδο στου Παπάγου) αθλούνται εκατοντάδες παιδιά, θα έπρεπε αν μη τι άλλο οι αρμόδιοι να δείξουν την ελάχιστη ευαισθησία που αρμόζει στην περίπτωση και να κάνουν το χώρο λιγότερο επικίνδυνο.

gipedoxomah
Αγαπητοί κύριοι πρέπει να σπρώξουμε τους νέους του προαστίου μας στον αθλητισμό και όχι στις καφετέριες και τα ναρκωτικά όπως κάνει η εγκληματική αδιαφορία σας προς τις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου μας.
Και επειδή ο γράφων δεν ανήκει σε καμία παράταξη (και ούτε πρόκειται) ελπίζει και εύχεται ο νέος δήμαρχος που θα βγει από τις εκλογές να έχει περισσότερες ευαισθησίες προς τα παιδιά από τον απερχόμενο.

Ένας απλός δημότης και γονέας".

gipedoxomak

 

gipedoxomaf

gipedoxomad

gipedoxomam

gipedoxomae


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.