Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.
 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Ανοιξιάτικη εορταγορά για την ενίσχυση του Ξενώνα "ΦΟΙΒΗ"

on .

PASXALINA

Ο Ξενώνας φιλοξενίας γυναικών "Η Φοίβη" κλείνει φέτος 55 χρόνια ζωής. Επί μισό αιώνα και κάτι ο Ξενώνας στηρίζει άγαμες μητέρες με τα παιδιά τους αλλά και κακοποιημένες γυναίκες βοηθώντας τες να σταθούν ξανά στα πόδια τους. "Η Φοίβη", που αρκετές φορές έχει στηρίξει η τοπική μας κοινωνία, έχει έδρα στον Άνω Χολαργό σε ένα οίκημα επί της οδού Θεσσαλονίκης.

Αυτές τις μέρες λοιπόν πρέπει να δείξουμε για μία φορά ακόμη έμπρακτα τη στήριξη μας σε αυτές γυναίκες που δεν στάθηκαν τυχερές για να μπορέσουν να αντιμετώπισουν τις άμεσες δυσκολίες.

Δίνοντας το "παρών" στην ανοιξιάτικη εορταγορά που διοργανώνουν και θα πραγματοποιηθεί στις 12, 13 και 14 Απριλίου 2019 στο Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού (είσοδος από τις οδούς Σύρου & Βεντούρη).

Στο Πασχαλινό bazaar θα υπάρχουν λαμπάδες, σπιτικά γλυκά φτιαγμένα με αγάπη, ρούχα (παιδικά, εφηβικά & γυναικεία), βιβλία, κεντήματα, κοσμήματα, ιδέες δώρων, διακοσμητικά και πολλά άλλα!

Και τις 3 ημέρες οι γυναίκες του Ξενώνα επωφελούμενες και εθελόντριες θα βρίσκονται εκεί από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 20:00 το βράδυ.