Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 12:24

Χάνει την... παράσταση νίκης ο Αποστολόπουλος


iliasvironas

Με το αρκετά περιορισμένο πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε το Σάββατο το βράδυ στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της δημαρχιακής παράταξης, όσο και με την έντονη άνοδο Τούτουζα που ήταν η κουβέντα που κυριάρχησε στα πηγαδάκια των συγκεντρωμένων, ο Δήμαρχος δείχνει να χάνει την παράσταση νίκης που τροφοδότησε έντονα με τις μεταγραφικές του κινήσεις όλο το προηγούμενο διάστημα.

Έτσι, εκεί που όλοι οι παράγοντες του στενού περιβάλλοντος του Δημάρχου με προεξάρχοντα τον ίδιο φυσικά, μιλούσαν για "εκλογές περίπατο" και "νικητές από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό πάνω από 51%" τώρα ξαφνικά περιορίζονται σε πολύ μικρότερα νούμερα.

Ο Δήμαρχος αναμφισβήτητα ανέπτυξε μια δυναμική όλο το προηγούμενο διάστημα παρουσιάζοντας υποψήφιους που συστρατεύονταν μαζί του.

Τώρα όμως, που ο κόσμος αρχίζει να ασχολείται και να ενημερώνεται περισσότερο, φαίνεται ότι η στρατηγική του με τα παλιά "φθαρμένα υλικά" δλδ. τα "γνωστά μεγάλα ονόματα", να μην αποδίδει όσο υπολόγιζε.

Έτσι, λοιπόν στην τελική ευθεία προ της 26ης Μαίου τον πρώτο λόγο φαίνεται ότι έχουν από τη μια ο Πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου Νικήτας Κανάκης που κατάφερε για πρώτη φορά να φτιάξει ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο στο χώρο της κεντροαριστεράς με τη δυναμική τριών δημοτικών παρατάξεων, όσο και ο Δημήτρης Τούτουζας με τη συνεπή παρουσία του και τα νέα πρόσωπα που τον πλαισιώνουν, βασικός αντίπαλος του Δημάρχου αφού όσο εκείνος ανεβαίνει, τόσο θα κατεβαίνει η Δημαρχιακή παράταξη.

Αυτή η κατάσταση όσο και τα επικείμενα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου Τούτουζα στην καρδιά του Χολαργού την επόμενη Τετάρτη αποτελούν το βασικό πονοκέφαλο πια για τον Δήμαρχο.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.