Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 04:12

Συνάντηση Τίγκα με τον Γεν. Διευθυντή ΑΟΟΑ και το γήπεδο Τένις στην ατζέντα


tigasaooa

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Υποψηφίου Δημάρχου και επικεφαλής της παράταξης «Για την Πόλη που μας Αξίζει» Κώστα Τίγκα με το Γενικό Διευθυντή του Αυτόνομου Οικοδομικού Οργανισμού Αξιωματικών (ΑΟΟΑ) Ταξίαρχο κ. Ανδρέα Κορωνάκη στα Γραφεία του Οργανισμού.

Η συνάντηση είχε σκοπό αφενός τη γνωριμία με τη Διοίκηση του ΑΟΟΑ, ενός Οργανισμού που βρίσκεται μέσα στα Διοικητικά όρια του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, αφετέρου η συζήτηση να θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος. Στη συνάντηση παρέστησαν τα στελέχη της παράταξης Λουκάς Ρίζος, Μπάμπης Στάικος, Θεόδωρος Γκλεζάκος και Γιώργος Μιχαήλ.

Συζητήθηκαν μεταξύ των άλλων:
• ΟΤ 217: Γωνία οδών Πίνδου και Αργυροκάστρου τρόποι της καλύτερης δυνατής αξιοποίησης σε συνεργασία Δήμου και ΑΟΟΑ για κοινό όφελος.
• Γήπεδο τένις: Ο υποψ. Δήμαρχος και τα μέλη της παράταξης του άκουσαν με πολύ προσοχή τις σκέψεις του Οργανισμού για το γήπεδο και παρακάλεσαν όπως ο ΑΟΟΑ εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες, ώστε να παραμείνει χρήστης ο Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης (ΑΟΑΠ) που τόσα και τόσα έχει προσφέρει στην κοινωνία μας.
• Χώροι πίσω από κτήριο ΑΟΟΑ: Ενημερώθηκαν για τις σκέψεις για αξιοποίηση, με χρήσεις ήπιου χαρακτήρα, του χώρου όπισθεν Α-Β Βασιλόπουλος.

Ο Κώστας Τίγκας δεσμεύτηκε ότι όταν αναλάβει τη Διοίκηση του Δήμου θα επιδιώξει μια άλλη συνεργασία που είναι βέβαιο ότι θα είναι γόνιμη και πολύ - πολύ πιο συμφέρουσα για το Δήμο και τους Δημότες.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.