Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 06:08

Μετακόμισε το "ΑΡΓΩ" από το Χολαργό στην Αγ. Παρασκευή


argoegkainia

Τα εγκαίνια των νέων γραφείων του Διαδημοτικού Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων των Δήμων Παπάγου-Χολαργού και Αγίας Παρασκευής «Αργώ» πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη το βράδυ. Τα νέα γραφεία που βρίσκονται επί της Λεωφ. Μεσογείων 392 στην Αγία Παρασκευή, έναντι του Δημαρχείου, άφησαν πίσω το μικρό κτίριο της Εθν. Αντιστάσεως στο Χολαργό.

Ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής, κ. Γιάννης Σταθόπουλος παραβρέθηκε στα εγκαίνια δίχνοντας την έμπρακτη υποστηρίξη του στη μεγάλη διαχρονική συμβολή του κέντρου στις ψυχοκοινωνικές ανάγκες των δημοτών.

argonikitas

Από την πλευρά του Χολαργού, που την ίδια ώρα συνεδρίαζε το Δημοτικό συμβούλιο, συμμετείχε ο Γιάννης Κεχρής και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Νικήτας Κανακης, ο οποίος έχει διατελέσει και Πρόεδρος του ΑΡΓΩ για μία διετία το 2002 και ο Αντώνης Ρεκλείτης της Λαϊκής Συσπείρωσης. Παραβρέθηκε ακόμη ο Γιώργος Αυγερινός ταμίας του ΔΣ της Ενωσης Γονέων και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Στο σύντομο χαιρετισμό της η Πρόεδρος κα Γεωργία Πίσπα έκανε μία μικρή ιστορική αναδρομή στα 19 χρόνια λειτουργίας του ΑΡΓΩ και ανέφερε με ιδιαίτερη χαρά ότι μόλις πριν την έναρξη των εγκαινίων κατά τη Γενική Συνέλευση που πραγαμτοποιήθηκε εκλέχτηκε για πρώτη φορά στο νέο Δ.Σ. που προέκυψε η κα Ηλέκτρα Σωτηράκου εκ μέρους της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δήμου Αγ. Παρασκευής.

argorekleitis

Ο κ. Χάρης Καραμπέτσος, επιστημονικός υπεύθυνος του Κέντρου αναφέρθηκε αναλυτικά σε όλους τους ανθρώπους που στήριξαν το έργο του ΑΡΓΩ όλα αυτά χρόνια ευχαριστώντας τους, ξεχωρίζοντας τη μεγάλη υποστήριξη από πλευράς Δήμου Αγ. Παρασκευής που πίστεψε περισσότερο στο έργο τους.

Το "Αργώ" ένα εκπληκτικό "εργαλείο" ψυκοινωνικής υποστήριξης παιδιών, εφήβων, νέων και εκπαιδευτικών που επί 19 χρόνια λειτουργεί αθόρυβα, στηρίζοντας οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού ουσιών ή διαδικτύου, έχει πλέον διευρύνει την ψυχολογική υποστήριξη λόγω και της παρατεταμένης περιόδου της οικονομικής κρίσης και σε άλλα πεδία, όπου υπάρχει ανάγκη.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.