Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 02:41

Μεθόδους "λάσπης" ανέσυρε ο Δήμαρχος Αποστολόπουλος


LASPOLOYTRA

Ξάφνιασε και σχολιάστηκε έντονα η αποπροσανατολιστική και με δυσφημιστικά χαρακτηριστικά επίθεση την οποία επέλεξαν να κάνουν τόσο ο Δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος όσο και μέλη της παράταξης του, εναντίον μελών της παράταξης "8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ" και του επικεφαλής της, Χάρη Κουγιουμτζόπουλου, καθώς και εναντίον μελών των οικογενειών τους.

Τέσσερις μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές και σε ένα timing που θα έλεγε κανείς ότι ο Δήμαρχος προηγείται των υπολοίπων, εμφανίστηκε τραγικά εκνευρισμένος να επιτίθεται μέσω του λογαριασμού της παράταξης του, στο Χάρη Κουγιουμτζόπουλο κατηγορώντας τον με χρονοκαθυστέρηση 5 ετών, ότι παρανόμως συμμετείχε στις εκλογές του 2014. Και ο Δήμαρχος δεν σταματά εκεί, αλλά καταφέρεται και ονομαστικά εναντίον της συζύγου του επικεφαλής των 8 ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ για τις συμβάσεις που έχει η εταιρεία της την τελευταία τριετία με τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού. Όσο για την ουσία της απάντησης του, για άλλη μια φορά, ο Δήμαρχος επιλέγει να μην απαντήσει, γιατί διαφημίζει προεκλογικά δραστηριότητες που ασκεί ο δήμος εδώ και τρία περίπου χρόνια, όπως του προσάπτει ο κ. Κουγιουμτζόπουλος. (https://www.facebook.com/8protaseis/posts/2017047288412732)

citifyapantisi


Να σημειώσουμε ότι ο κ. Αποστολόπουλος ως μέλος του Δ.Σ. του ΣΠΑΥ προσπάθησε στο παρελθόν ανεπιτυχώς να κόψει τις συμβάσεις που είχε η σύζυγος του κ. Κουγιουμτζόπουλου με τον Οργανισμό. Η κίνησή του όμως αυτή δημιούργησε ένα αρνητικό κλίμα μεταξύ των συναδέλφων του Δημάρχων των 11 δήμων, πράγμα που τον οδήγησε στην αποχώρησή του από το Δ.Σ. Ο κ. Αποστολόπουλος μάλιστα είχε διεκδικήσει και την προεδρία του Συνδέσμου, την οποία όμως έχασε.

Λίγες μέρες πριν, μέλος της παράταξης του Δημάρχου έκανε ευθεία συκοφαντική, δυσφημιστική επίθεση στο μέλος της παράταξης των 8ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ Μαρία Σιώτου για την επαγγελματική δραστηριότητα του πατέρα της. Και δεν ήταν άλλος από τον πρώτο ξάδερφο του Δημάρχου, Κωνσταντίνο Αποστολόπουλο, ο οποίος παρά την έντονα προκλητική και αλαζονική του στάση στο δημόσιο διάλογο αναγκάστηκε στο τέλος να ανακαλέσει φοβούμενος ότι μπορεί να υπάρξει συνέχεια. Η συζήτηση ξεκίνησε από την επίθεση του κ. Κ. Αποστολόπουλου στο χρονολόγιο της κας Νάντιας Σανταμούρη (https://www.facebook.com/nandia.santamouri/posts/1955757604532338) πρώην μέλους της παράταξης "Μαζί για την πόλη μας" η οποία όμως αρνήθηκε στο Δήμαρχο την ανανέωση της συνεργασίας τους. Τυχαίο;

 

siotou

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Κουγιουμτζόπουλος, ο Δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος και τα μέλη της παράταξης του παλιά αλλά και νέα που συρρέουν το τελευταίο διάστημα, θα πρέπει να αναλογιστούν ότι οφείλουν να απαντήσουν στα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι δημότες. Στα προβλήματα που, αυτά τα 5 χρόνια της θητείας του, δεν κατάφεραν να αντιμετωπίσουν. Να καταθέσουν τις προτάσεις τους και το νέο τους πρόγραμμα και όχι να ασχολούνται με τις δουλειές των συζύγων και των πατεράδων των αντιπάλων τους.

Οτιδήποτε άλλο, όποια άλλη "μέθοδος επικοινωνίας" με τους ψηφοφόρους, το λιγότερο που μπορεί να προκαλέσει σε αυτούς που στην πλειοψηφία τους είναι ιδιαίτερα "ευαίσθητοι" πια με το πολιτικό σύστημα και τους εκπροσώπους του, είναι αποστροφή.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.