Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020 21:04

Κλειστά αύριο τα σχολεία σε Παπάγου και Χολαργό;

xionia

Αλαλούμ έχει επικρατήσει τις τελευταίες ώρες με την ενημέρωση για το ποια σχολεία και σε ποιους Δήμους της Αττικής θα παραμείνουν κλειστά αύριο λόγω παγετού.

Η σελίδα της Περιφέρειας Αττικής "έχει πέσει" ενώ νωρίτερα κυκλοφόρησε σε μέσα ενημέρωσης και απόφαση της Ρ. Δούρου στην οποία φέρεται να κλείνει τα σχολεία όλου του Νομού για αύριο Τρίτη 8 Ιανουαρίου, γεγονός που δεν ισχύει.

Ωστόσο η τελική απόφαση λαμβάνεται από τους Δημάρχους και έχει ήδη ληφθεί για 12 Δήμους:
Αχαρνών, Λαυρεωτικής, Μαραθώνα (και για την Τετάρτη, 9/1/2019), Παλλήνης, Παιανίας, Σπάτων - Αρτέμιδας, Ωρωπού, Διονύσου, Σαρωνικού, Μεγαρέων, Ελευσίνας και Σπετσών.

Η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, νωρίτερα το πρωί ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας, απέστειλε επιστολή προς τους Δημάρχους της Περιφέρειας Αττικής σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων, στην οποία, τονίζει την «ανάγκη λήψης προληπτικών μέτρων» καθώς είναι «δεδομένη η απόλυτη προτεραιότητα που δίνουμε όλοι μας στην ασφάλεια των μαθητών».

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού εξέδωσε ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέροντας για το θέμα των σχολείων:
"Βρισκόμαστε, σε συνεχή επικοινωνία με την Περιφέρεια Αττικής, έτσι ώστε να ενημερώσουμε όσο το δυνατό συντομότερα τους κατοίκους μας για τη λειτουργία των σχολείων και των παιδικών σταθμών, αύριο Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019.
Αναμένονται νεότερες προγνώσεις που θα δώσουν μια πιο ασφαλή εικόνα για τον καιρό και τις συνθήκες που θα επικρατήσουν, έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να πάρουμε την όποια απόφαση.
Οι γονείς και οι μαθητές παρακαλούνται να παρακολουθούν την ιστοσελίδα του Δήμου www.dpapxol.gov.gr, καθώς και τη σελίδα facebook για σχετικές ανακοινώσεις".

Συμπέρασμα... μείνετε συντονισμένοι προβλέπεται μακριά η νύχτα!


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.