Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 10:20

Παραγγείλτε τώρα - online delivery στα Βόρεια Προάστια


piatsa kalamaki xalandri 7

Ψάχνετε για σουβλατζίδικα Χολαργός; Έχουμε να σας προτείνουμε την ψησταριά Χαλάνδρι Πιάτσα Καλαμάκι, ένα από τα πιο προσεγμένα σουβλατζίδικα στα Βόρεια Προάστια.

Η άποψη αυτή δεν είναι καθόλου υποκειμενική, μιας και η ψησταριά Πιάτσα Καλαμάκι τιμήθηκε από το κοινό, τον Μάρτιο του 2018, με την ψήφο του και βραβεύτηκε με τον τιμητικό τίτλο:

• Gold Award of Quality and Taste, από τον οργανισμό Estiatoria.gr Premium Awards 2018

piatsa kalamaki xalandri 10

Το κοινό ξεκάθαρα επέλεξε να ψηφίσει το Πιάτσα Καλαμάκι, χάρη στα πιάτα τα οποία είναι παρασκευασμένα από εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες όπως είναι τα φρέσκα κρέατα αλλά και τα λαχανικά που αγοράζονται σε καθημερινή βάση, ενώ αστέρια κερδίζουν και οι μοναδικές χειροποίητες σος, οι οποίες φυσικά και είναι απαλλαγμένες από πρόσθετες χρωστικές και συντηρητικά.

Εξάλλου όλα σε αυτό το μαγαζί καταναλώνονται άμεσα, από το πλήθος των πελατών που καθημερινά επιλέγουν να γευματίσουν σε μία από τις καλύτερες ψησταριές στα βόρεια προάστια, αλλά και χάρη σε όλους αυτούς που επιλέγουν την υπηρεσία online delivery Χαλάνδρι.

piatsa kalamaki xalandri 1

Ψητοπωλεία Χολαργός online delivery

Η ψησταριά Πιάτσα Καλαμάκι στα Βόρεια Προάστια, αποτελεί ένα κόσμημα για τον πεζόδρομο του Χαλανδρίου και σίγουρα θα σας καθηλώσει ο χώρος με την επίσκεψή σας σε αυτόν.

Ωστόσο εάν αυτό που σας ενδιαφέρει είναι να απολαύσετε τα μοναδικά πιάτα στον χώρο σας δεν έχετε παρά να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία online delivery Χαλάνδρι.

Το delivery είναι διαθέσιμο για τους κατοίκους των Βορείων Προαστίων από Κυριακή μέχρι και Πέμπτη από τις 12:00 το πρωί μέχρι τις 2:00 το βράδυ, ενώ Παρασκευή και Σάββατο μπορείτε να παραγγείλετε από τις 12:00 τοπ πρωί μέχρι και τις 3:00 την νύχτα. Αυτές είναι και οι ώρες λειτουργίας του καταστήματος στο Χαλάνδρι.

piatsa kalamaki xalandri 5

Τα πιάτα που ξεχωρίζουν στο Πιάτσα Καλαμάκι

Εδώ θα βρείτε σίγουρα έναν μεγάλο αριθμό από κύρια πιάτα, σαλάτες και ορεκτικά που θα σας κλέψουν την καρδιά. Υπάρχουν επίσης, πιάτα ειδικά σχεδιασμένα για ανθρώπους που επιλέγουν να ακολουθούν έναν πιο χορτοφαγικό τρόπο ζωής αλλά και για εκείνους που νηστεύουν.

Το πρώτο πιάτο που θα πρέπει να δοκιμάσετε στο σουβλατζίδικο Πιάτσα Καλαμάκι είναι τα λαχταριστά καλαμάκια του καταστήματος.

Μην παραλείψετε την περίφημη σαλάτα του καταστήματος ρόκα ταλαγάνι, με ρόκα, παντζάρι, ταλαγάνι, σος μελιού και κρουτόν, αλλά και το βορειοελλαδίτικο μπουγιουρντί με φέτα, ντομάτα και καυτερές πιπεριές.

Εσείς ακόμη πεινάτε;

Πιάτσα Καλαμάκι Χαλανδρίου
Διεύθυνση: Ηρακλείου 2 (πεζόδρομος), Χαλάνδρι
Online Παραγγελία: www.piatsakalamaki-chalandri.gr
Facebook page: Πιάτσα Καλαμάκι Χαλανδρίου
Instagram: piatsakalamakichalandriou
Βρείτε μας στο E-table και στο Trip Advisor…

piatsa kalamaki xalandri 2

piatsa kalamaki xalandri 3

piatsa kalamaki xalandri 4

piatsa kalamaki xalandri 8

piatsa kalamaki xalandri 9

piatsa kalamaki xalandri 6


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.