Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 14:55

Φιάσκο "το αστέρι της Βηθλεέμ" του ΔΟΠΑΠ


athiaxoritob

Σε ένα αμφιθέατρο που δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο με την... κακή έννοια, πραγματοποιήθηκε χθες η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που οργάνωσε η Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠ κα Δημητριάδου.
Δεκάδες τα μηνύματα αναγνωστών στο inbox του myxolargos/mypapagos.gr με εξοργισμένους γονείς που ούτε κατάλαβαν το πλαίσιο της εκδήλωσης, αφού έγινε από τα σχολεία χωρίς τα σχολεία, ούτε μπόρεσαν τελικά να καμαρώσουν τα παιδιά τους αφού ήταν κατειλημμένοι όλοι οι χώροι του αμφιθεάτρου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος κ. Αποστολόπουλος.

Για όρους ελλειπούς ασφάλειας κάνουν λόγο κάποια μηνύματα, αφού είχαν καλυφθεί όλα τα σκαλιά και τα διαζώματα.
"Στοιβαγμένοι μέσα στην αίθουσα... δεν μπορούσες να κατέβεις τις σκάλες όλοι καθόντουσαν κάτω στις σκάλες χαμός! κανένα μέτρο ασφαλείας. Αν γινόταν κάτι δε θα μπορουσε κανείς να φύγεις. Περίπου 400 άτομα και μπορεί παραπάνω...χωρίς εξαερισμό..."

Ενώ αναφέρουν και την κακή οργάνωση σε μία εκδήλωση που δεν είχε πλαίσιο, συνοχή, και επί 2 ώρες τα παιδιά δεν μπορούσαν να πάνε ούτε τουαλέτα.
"Ημουν έξω και όλοι ήταν θυμωμένοι... διαμαρτύρονταν μεταξύ τους...το ίδιο και μέσα στο αμφιθέατρο, αφού υπεύθυνος γενικά να υποδείξει στα παιδιά και σε εμάς τι θα γίνει δεν υπήρχε. Ενώ η κυρία που μίλησε στο μικρόφωνο όχι μόνο δε ζήτησε καμμία συγνώμη αλλά είπε καθήστε όπου βρείτε. Ταλαιπωρήθηκε πολύ ο κόσμος".

Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα τρία Δημοτικά σχολεία του Παπάγου και η Α' τάξη του 1ου Δημοτικού Χολαργού. Οι γονείς ενημερώθηκαν τρεις μέρες πριν για τη συμμετοχή των παιδιών τους μέσω των σχολείων που όμως την ευθύνη της συμμετοχής θα την είχαν οι ίδιοι οι γονείς!

Κοινώς ένα... χριστουγεννιάτικο μπάχαλο!

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.