Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 22:34

Με τον Μπογδάνο η πρώτη εκδήλωση της παράταξης Τίγκα


tigasbogdanos

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εντυπωσιακή η Εναρκτήρια προεκλογική Εκδήλωση Κώστα Τίγκα!

Το βράδυ της 7ης Δεκεμβρίου ο Κώστας Τίγκας παρουσίασε τον συνδυασμό του, τις αξίες που ενώνουν αυτόν και τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του, αλλά και το νέο όνομα και σήμα του συνδυασμού του.

Η παράταξη ονομάζεται «Για την Πόλη που μας Αξίζει» και, όπως έκανε σαφές ο Κώστας Τίγκας η πόλη που οραματίζεται είναι μια καθαρή σε όλους τους τομείς. Χωρίς εγκληματικότητα, χωρίς ληστείες, χωρίς άστεγους, χωρίς σκουπίδια, χωρίς «μελανά σημεία».

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο κατάμεστο αμφιθέατρο «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ», με πολλούς δημότες λόγω της μεγάλης προσέλευσης αναγκαστικά να την παρακολουθούν σε αναμετάδωση από τη διπλανή αίθουσα.

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο γνωστός δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος εξέφρασε και τον ειλικρινή θαυμασμό του για τον Κώστα Τίγκα και το βιογραφικό του, λέγοντας μάλιστα ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε συνηθίσει να ενοχοποιούμε την αριστεία και την αδιάκοπη προσπάθεια, αξίες που εκφράζονται μέσω του Κώστα Τίγκα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος στο τέλος μετέφερε από τον κόσμο δύσκολες ερωτήσεις στον Υποψήφιο Δήμαρχο, ο οποίος απάντησε λεπτομερώς στα ερωτήματα που του τέθηκαν.

Παρά το ότι απέχουμε σχεδόν έξι μήνες από τις εκλογές, ο Κώστας Τίγκας παρουσίασε και το μεγαλύτερο μέρος των υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού του, αποδεικνύοντας ότι ήδη, ένας σημαντικός αριθμός ενεργών πολιτών, τον στηρίζει και μοιράζεται το όραμά του για έναν καλύτερο Δήμο.

 tigasparataxi

Τον υποψήφιο Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού προλόγισε ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης, ο οποίος επίσης στάθηκε στο πλούσιο βιογραφικό και στις αξίες που διέπουν τον βίο του κ. Τίγκα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Επίτιμος Δήμαρχος Χολαργού Χαράλαμπος Σκούρτης, ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού Δημήτριος Νικολάου, η πολιτευτής Σοφία Χρήστου, ο επικεφαλής της Δημοτικής Αναγέννησης και Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Κεχρής, πανεπιστημιακοί, εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων, ο Πρόεδρος των Εφέδρων Αξιωματικών Ανατολικής Αττικής Θεόδωρος Μπριάνης και μέλη του ΔΣ, ο διεθνούς φήμης ντετέκτιβ Γεώργιος Τσούκαλης και πολλοί άλλοι επίσημοι.

Μετά το πέρας των ομιλιών ακολούθησε μουσική συναυλία και δεξίωση.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.