Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 13:00

Φροντιστήρια "Ε. Στογιάννης": παράδοση στην επιτυχία χιλιάδων μαθητών


stogiannis logo

Κατά τη δημιουργική διαδρομή τριάντα τριών ετών τα Φροντιστήρια Μέσης και Ανώτατης Εκπαίδευσης "Ε. Στογιάννης" έβαλαν την σφραγίδα τους στα εκπαιδευτικά πράγματα του Χολαργού ειδικά και του τόπου μας γενικότερα και προσδιόρισαν θετικά τις επιλογές, την τύχη και το μέλλον χιλιάδων νέων.
stogiannis2
Όλα αυτά τα χρόνια δραστηριοποιούνται με ιδιαίτερη επιτυχία στο χώρο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης λειτουργώντας ως πυρήνας πνευματικής δημιουργίας και γνώσης.
stogiannis3

Συστατικά για την επιτυχημένη πορεία του εκπαιδευτικού οργανισμού "Ε. Στογιάννης" είναι τα παρακάτω:
• Καθηγητές με:

 άριστη επιστημονική κατάρτιση (πτυχία Master, Ph.D.)
 εμπειρία και βαθιά γνώση του αντικειμένου
 συνεχή επιμόρφωση
 χρήση όλων των σύγχρονων διδακτικών – παιδαγωγικών μεθόδων.
 όρεξη και μεράκι για τη δουλειά τους

• Συνδυασμός διδασκαλίας, βιβλιογραφίας και συνεχούς αξιολόγησης των μαθητών. Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην κατ’ οίκον μελέτη των μαθητών με καθημερινό έλεγχο στην προσκόμιση των εργασιών τους.

 Βιβλία από τις εκδόσεις "Ε. Στογιάννης" (40 τίτλοι βιβλίων), επιμελημένα από την ομάδα των έμπειρων καθηγητών του φροντιστηρίου, απαραίτητα για την εμβάθυνση στη γνώση και την ολοκληρωμένη προετοιμασία των μαθητών.
 Τρίωρα διαγωνίσματα εκτός προγράμματος μαθημάτων καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
 Ευέλικτος σχεδιασμός τμημάτων με απόλυτη ομοιομορφία στο επίπεδο των μαθητών.
 Δυνατότητα σχηματισμού 1-μελών, 2-μελών , 4-μελών έως και 5-μελών τμημάτων.
 Λειτουργία δανειστικής βιβλιοθήκης.
 Αναγνωστήριο για μελέτη των μαθητών υπό την επίβλεψη καθηγητών.
 Έκτακτα μαθήματα ανά ομάδες ή ιδιαιτέρως, όποτε κρίνεται απαραίτητο για κάλυψη κενών, εμπέδωση ύλης ή εν όψει σχολικών διαγωνισμάτων.
 Επαφή με τους γονείς και ενημέρωση σε τακτά χρονικά διαστήματα, κατά τη διάρκεια του έτους για την απόδοση των μαθητών (στατιστικά στοιχεία, έλεγχοι επίδοσης κ.λπ.)
 Άμεση τηλεφωνική επικοινωνία με τους γονείς σε περίπτωση απουσίας του μαθητή.
 Επαγγελματικός προσανατολισμός στην Α΄ Λυκείου με χρήση μεθόδων Στατιστικής, Ψυχομετρίας, με την βοήθεια Η/Υ.
stogiannis4

Στον χώρο του φροντιστηρίου "Ε. Στογιάννης" λειτουργεί άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο πληροφορικής. Κάτω από την επίβλεψη ειδικών πληροφορικής, διδάσκονται όλα τα μαθήματα του κλάδου που περιλαμβάνονται στο Ενιαίο Λύκειο. Μέσω on-line σύνδεσης με το διαδίκτυο αξιοποιούνται όλες οι δυνατότητες που παρέχει η σύγχρονη "πληροφορία" εις όφελος των μαθητών.
stogiannis5

Τα φροντιστήρια "Ε. Στογιάννης" βρίσκονται πάντα κοντά στους μαθητές για όποια δυσκολία ή πρόβλημα αντιμετωπίζουν στον εκπαιδευτικό χώρο, όπως είναι η παροχή βοήθειας για τη σωστή συμπλήρωση των μηχανογραφικών δελτίων, μια πολύπλοκη διαδικασία που κρίνει καθοριστικά το μέλλον των παιδιών.
stogiannis6

H ποιότητα της εργασίας του φροντιστηρίου "Ε. Στογιάννης" αποδεικνύεται από τις επιτυχίες των μαθητών στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ "Ε. Στογιάννης"

Α. Ασπασίας 76-78 Χολαργός
Τ. +30 210 65 12 099
F. +30 210 65 47 322

B. Ασπασίας 69 Χολαργός
Τ. +30 210 65 19 142

e-mail. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

web: www.stogiannis.edu.gr

facebook: www.facebook.com/stogiannis.edu.gr


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.