Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 10:59

Δείτε με τι ασχολείται η Ένωση Γονέων Παπάγου-Χολαργού!


THRANIA

Την ώρα που οι μαθητές στοιβάζονται στα Δημοτικά σχολεία του Παπάγου και του Χολαργού, που δεν ανοίγει ρουθούνι για τη δημιουργία νέων σχολικών κιτρίων, που δεν ολοκληρώνονται ποτέ οι ετήσιες επισκευές στα σχολεία και μετακυλίονται προστιθέμενες στον επόμενο χρόνο, που οι αρχικοί προϋπολογισμοί μειώνονται και τα λεφτά που προορίζονταν για τα σχολεία κάνουν κατά 60% φτερά κάθε χρόνο, που οι τουαλέτες δεν πλησιάζονται και η καθαριότητα καλύπτεται από τις τσέπες των γονιών, που τα τμήματα στα Γυμνάσια-Λύκεια μειώνονται ενώ ο αριθμός στην τάξη αυξάνει, που τις τελευταίες μέρες ο φασισμός χτυπά την πόρτα των σχολικών αιθουσών και άλλα πολλά ακόμη, δείτε με τι ασχολείται η... "καθ' ύλην αρμόδια" Ένωση Συλλόγων Γονέων Παπάγου-Χολαργού" και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

Από το δελτίο τύπου που αναρτήθηκε πριν λίγη ώρα στο blog της Ένωσης Γονέων και αφορά τη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 26/11/18.

Για το θέμα 1 της Ημερήσιας Διάταξης, η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Γονέων Παπάγου-Χολαργού προχώρησε στην έκδοση του παρακάτω Ψηφίσματος:

«Τα μέλη της Γ.Σ. της Ένωσης Γονέων Παπάγου Χολαργού, καταδικάζουμε ρητώς κάθε ενέργεια, εκπροσώπου ή/και μέλους του Δ.Σ. της Ένωσης, που δεν είναι σύμφωνη ή είναι αντίθετη με το Καταστατικό μας, τις αποφάσεις της Γ.Σ. μας και τις αποφάσεις του Δ.Σ. μας.
Δεσμευόμαστε, ότι θα συνεχίσουμε να διαφυλάσσουμε τα προβλεπόμενα από το Καταστατικό μας και ότι, από εδώ και στο εξής, κάθε ενέργεια εκπροσώπου ή/και μέλους του Δ.Σ. της Ένωσης, που απαξιώνει την εικόνα της, δυσχεραίνει και διαστρεβλώνει το έργο της, θέτει υπό αμφισβήτηση τις νόμιμες και δημοκρατικές διαδικασίες μας, θα τυγχάνει αυστηρής αντιμετώπισης, με όλες τις από το Καταστατικό μας προβλεπόμενες συνέπειες».

Το έτερο θέμα της Γενικής Συνέλευσης ήταν η τροποποίηση καταστατικού.
Προφανώς μας ψεκάζουν!

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.