Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 17:11

20.000 ευρώ από το Δήμο για διαφημιστικές, υφασμάτινες τσάντες


tsantes

Με απ' ευθείας ανάθεση από το Δήμαρχο Ηλία Αποστολόπουλο θα εκτυπωθούν και θα διανεμηθούν στους δημότες Παπάγου και Χολαργού 16.500 υφασμάτινες, επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής ευασιθητοποίησης του κοινού.

Η χρήση της επαναχρησιμοποιούμενης τσάντας μεταφοράς προϊόντων οδηγεί σε μικρότερες απαιτήσεις κατανάλωσης φυσικών πόρων, παράγοντας λιγότερα απόβλητα ενώ μειώνονται οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

"Η παρούσα μελέτη αφορά στην προμήθεια 16.500 τεμαχίων υφασμάτινων τσαντών αγοράς πολλαπλών χρήσεων με εκτύπωση πάνω σε αυτές σχετικού μηνύματος και εικαστικού ευαισθητοποίησης του πληθυσμού. Οι τσάντες θα είναι υφασμάτινες (non-woven, πολυπροπυλένιο 100%), 80 γραμμαρίων, ραφτές, διατάσεων 38χ42 εκατοστά, με πιέτα τουλάχιστον 10 εκατοστά και θα διαθέτουν δύο μακρά χερούλια τουλάχιστον 30 εκατοστών. Οι τσάντες μπορεί να είναι σε απόχρωση του μπλε και του πράσινου.
Στην τιμή της τσάντας συμπεριλαμβάνεται η δημιουργία και εκτύπωση (μεταξοτυπία) του εικαστικού που θα τυπωθεί και στις δύο όψεις της τσάντας και θα γίνει με την καθοδήγηση του Δήμου Παπάγου – Χολαργού. Η εκτύπωση θα γίνει με οικολογικό μελάνι", αναφέρει μεταξύ άλλων η μελέτη.

Η συγκεκριμένη προμήθεια προϋπολογίζεται στα 19.846,20€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α 24%) και τα προϊόντα θα παραδοθούν μέχρι το τέλος του χρόνου.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.