Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 01:34

Με αποχωρήσεις η σημερινή Γεν. Συνέλευση της παράταξης Αποστολόπουλου;


toxodeligiannis

Οι πόρτες είναι ανοιχτές και όποιος θέλει μπορεί να φύγει! Δήλωσε ο Δήμαρχος κ. Αποστολόπουλος στην πρώτη διαδικτυακή του συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Κώστα Δεληγιάννη, ακολουθώντας τα βήματα του μέχρι σήμερα βασικoύ του αντιπάλου κ. Νικήτα Κανάκη.

Στη Γενική Συνέλευση της δημαρχιακής παράταξης που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ώρες, δύο μέρες μετά την έντονες υποδείξεις Ξύδη στον Δήμαρχο εναντίον του πρώτου σε σταυρούς Δημοτικού Συμβούλου Δημήτρη Οικονόμου και μία ημέρα μετά την οξεία αντίδραση του τελευταίου, όπως όλα δείχνουν, το θέμα θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του σώματος.

Ο κ. Αποστολόπουλος, μέσα από τη συνέντευξη του έστειλε μήνυμα σε όλους τους διαφωνούντες στην παράταξη του αναγνωρίζοντας δημοσίως για πρώτη φορά ότι υπάρχουν, τονίζοντας ότι όποιοι θέλουν να φύγουν θα πρέπει να δηλώσουν τους λόγους, να εγκαταλείψουν τις θέσεις που η παράταξη τους έχει αναθέσει και να το κάνουν όσο νωρίτερα γίνεται.

Πρόσθεσε ότι παρόλα αυτά ο καθένας έχει δικαίωμα να φύγει όποτε θέλει αλλά αν το κάνει δύο μήνες πριν και φτιάξει τη δική του παράταξη τότε η κοινωνία θα είναι αμείλικτη μαζί του.

Ο κ. Αποστολόπουλος δείχνει να φοβάται μην πάθει αυτό που ο ίδιος προκάλεσε στους αντιπάλους του, στις προηγούμενες εκλογές με το μεγάλο μπαράζ μεταγραφών λίγες μέρες πριν κλείσουν τα ψηφοδέλτια.

Ο κ. Αποστόλοπουλος προσπάθησε επίσης να περιχαρακώσει τον κομματικό του χώρο χαρακτηρίζοντας μεν “συμπαθή και συνεπή άνθρωπο" τον νέο του αντίπαλο Νικήτα Κανάκη, υπογραμμίζοντας όμως ότι δεν προήλθε από παρθονεγένεση, αφού έχει υπάρξει κομματικός υποψήφιος της κεντροαριστεράς ενώ συμπλήρωσε πως θεωρεί ότι ο κ. Κανάκης θα βοηθήσει και θα προσφέρει από όποια θέση τον επιλέξει ο λαός να το κάνει.

Ο Δήμαρχος κλείνοντας αναφέρθηκε στα χρίσματα, λέγοντας ότι στην Τ.Α. δεν υπάρχουν, "απλά όμως πρέπει να μην ξεχνάμε από που προερχόμαστε όλοι μας", υποδεικνύοντας έτσι στο εκλογικο σώμα ότι πρέπει να ακολουθήσει τους κομματικούς διαχωρισμούς και στις δημοτικές εκλογές.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.