Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 19:52

Συστράτευση των στελεχών Ξύδη στον Αποστολόπουλο


apostolonomikos

Νέα μεταγραφή στελέχους του πρ. Δημάρχου Ξύδη σημείωσε η παράταξη Αποστολόπουλου με τον Αλέξανδρο Νομικό. Ο κ. Νομικός έκανε το ντεμπούτο του στα δημοτικά πράγματα με την εκλογή του στο ψηφοδέλτιο Ξύδη στις εκλογές του 2011. Στη συνέχεια το 2014 επέλεξε να σταθεί απέναντι από τον νυν συνεργάτη του, στηρίζοντας την υποψηφιότητα Κεχρή κρίνοντας τον ως ικανότερο υποψήφιο Δήμαρχο τότε. Αυτή την τετραετία δεν κατάφερε να εκλεγεί και φαίνεται ότι μένοντας εκτός Δημοτικού Συμβουλίου σκέφτηκε τα πράγματα... αλλιώς.

Τη συμφωνία Αποστολόπουλου-Νομικού έσπευσε με σχόλιο του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να επικροτήσει ικανοποιημένος ο κ. Ξύδης δικαιολογώντας ταυτόχρονα και την επικριτική στάση Νομικού όλο το προηγούμενο διάστημα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι επίκειται γενικευμένη συσπείρωση των στελεχών Ξύδη που θα παλαισιώσουν τον νυν Δήμαρχο Ηλία Αποστολόπουλο, όπως η ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος Καίτη Φασούλη και ο πρώην ειδικός σύμβουλος Ξύδη, Κώστας Φιλιππακόπουλος, οι οποίες αναμένεται να επιβεβαιωθούν εντός των ημερών.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.