Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 09:49

Κυκλοφοριακό και στάθμευση αγκάθια σε Παπάγου και Χολαργό (video)


kikloforiako

Άλυτο παραμένει το πρόβλημα της κυκλοφορίας και της στάθμευσης στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού και είναι σαφές πως πλησιάζοντας προς τις δημοτικές εκλογές οι υποψήφιοι δήμαρχοι θα πρέπει να καταθέσουν συγκεκριμένες θέσεις για το θέμα. Ο σημερινός δήμαρχος κ. Αποστολόπουλος έχει πετάξει όπως φαίνεται λευκή πετσέτα. Δεν έκανε καμία παρέμβαση και δεν έδωσε καμία λύση. Παρουσίασε μία μελέτη η οποία δεν ασχολείται καθόλου με τη στάθμευση, ούτε με την διαμπερή κυκλοφορία. Ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Κανάκης δήλωσε ότι θα ξεκινήσει διάλογο για να εντοπίσει προβλήματα και να βρει λύσεις μαζί με τους πολίτες. 

Η διαμπερής κυκλοφορία και η στάθμευση είναι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο οι πολίτες του Παπάγου όσο και του Χολαργού.
Να θυμήσουμε ότι στο δημοτικό συμβούλιο είχε υποστηριχθεί η λύση της Βιώσιμης Κινητικότητας, αλλά δεν υιοθετήθηκε από την πλειοψηφία.
Η κάτω περιοχή της πλατείας Δημοκρατίας, του Ταχυδρομείου, αλλά και ο παράδρομος της Μεσογείων με τα νέα δεδομένα που ακούνε στα ονόματα Boukali, Τα Παπάκια, Κουκουνάρι κλπ όπως και στο 1ο Δημοτικό Χολαργού με τα Floyd, Garden 4, αλλά και η περιοχή της 25ης Μαρτίου με το Myplace και ο Σκλαβενίτης στην πλατεία Φανερωμένης αποτελούν μεγάλα αγκάθια στη στάθμευση.
Υπάρχουν βέβαια και περιοχές όπως η πλατεία Παπαφλέσσα όπου τα αυτοκίνητα παρκάρουν πάνω στην πλατεία.
Άλυτο βέβαια παραμένει και το πρόβλημα της Πίνδου, όπου τις ώρες αιχμής θυμίζει Μεσογείων, με τεράστια ποσοστά ρύπανσης που ακυρώνουν εντελώς το χαρακτήρα της κηπούπολης στου Παπάγου.
Είναι αναμφισβήτητα ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας και περιμένουμε τον αντίστοιχα διάλογο τουλάχιστον στην προεκλογική περίοδο.

Δείτε το video που τραβήχτηκε πρόχειρα στη συμβολή 25ης Μαρτίου και Υμηττού που κάθε πρωί γίνεται το αλαλούμ χωρίς φανάρια και καμία απολύτως προστασία για τους πεζούς.

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.