Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 12:06

Φτερά έκανε ο κάδος της Ουρανίας στο Χολαργό


ouranias

Αναγνώστης του myxolargos/mypapagos.gr έστειλε μήνυμα για τον κάδο σκουπιδιών της Ουρανίας στο ύψος της Βεντούρη που έκανε φτερά.

"Γεια σας, θα ήθελα να σας ενημερώσω σε σχέση με ένα θέμα που αντιμετωπίζει η γειτονιά μου εδώ και μερικές εβδομάδες και έχει να κάνει με την καθαριότητα. Συγκεκριμένα ο δήμος απέσυρε τον κάδο σκουπιδιών στην οδό Ουρανίας 13. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ενημερώθηκε κανένας κάτοικος και απλά μια μέρα έλλειπε ο κάδος. Επιπλέον η απόσταση του νέου συστήματος επί της Κεραμεικού είναι τέτοια που οι ηλικιωμένοι κάτοικοι αδυνατούν να κουβαλήσουν μέχρι εκεί τα σκουπίδια. Έτσι, είτε από άγνοια, είτε από αδυναμία, είτε απο αδιαφορία ή ακόμα και αντίδραση, γεμίζει σκουπίδια έξω από τους κάδους της ανακύκλωσης!"

Ο κάδος αφαιρέθηκε προς αντικατάσταση η οποία όμως έχει ήδη καθυστερήσει αρκετά; Ή απλά θεωρήθηκε ότι οι κατά πολύ μεγαλύτερης χωρητικότητας νέοι υπόγειοι κάδοι της Κεραμεικού μπορούν να εξυπηρετήσουν όλο την περιοχή με τους κατοίκους να βγαίνουν... βόλτα παρέα με τα σκουπίδια τους;

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.