Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 18:05

Μεγάλη νίκη του Γ. Κεχρή στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών


kexrispatoulis

Μεγάλη επιτυχία για τον Χολαργιώτη γιατρό και δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Κεχρή που εκλέχτηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Ο κ. Κεχρής, χειρουργός-εντατικολόγος, συμμετείχε στις πρόσφατες εκλογές με το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Πατούλη καταλαμβάνοντας την 8η θέση με 534 σταυρούς προτίμησης. Παρότι η πρώτη του φορά άφησε πίσω του μεγάλα ονόματα όπως την Πολυτίμη Λεονάρδου, υποψήφια Βουλευτή της ΝΔ καθώς και τον πρώην Γραμματέα του ΙΣΑ κ. Α. Βασιλείου που δεν εκλέχτηκε.

Στο μήνυμα  που ανάρτησε μόλις πριν λίγη ώρα στο προσωπικό του προφίλ ευχαριστεί όσους τον στήριξαν αναφέροντας:
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σε μια κρίσιμη χρονικά στιγμή, το Αδέσμευτο Ιατρικό Μέτωπο ΔΗΚΙ-ΙΣΑ αναδείχθηκε πρώτη δύναμη στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, κατακτώντας την απόλυτη πλειοψηφία, με ποσοστό 54.7%, το μεγαλύτερο στην ιστορία της παράταξης!

Είναι μεγάλη τιμή για εμένα και σας ευχαριστώ από καρδιάς γιατί επιλέξατε με τη ψήφο σας να με αναδείξετε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ι.Σ.Α.

Δεσμεύομαι απέναντί σας να εργαστώ με ήθος, συνέπεια, αίσθημα ευθύνης και συλλογικό πνεύμα, ώστε να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας.

Γιάννης Κεχρής
Γενικός Χειρουργός - Εντατικολόγος
Μέλος ΔΣ του Ι.Σ.Α


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.