Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 23:55

Αχ αυτά τα γεμάτα παγίδες πεζοδρόμια του Χολαργού!


kapakieydap

Στο διάλογο που έγινε πριν λίγες μέρες με αφορμή την ανάρτηση "Γράφετε εσείς στο myxolargos/mypapagos.gr και ο Δήμος τρέχει" αναγνώστρια και κάτοικος της Αετιδέων σχολίασε για την παγίδα με καπάκι της ΕΥΔΑΠ που υπάρχει εδώ και πολύ καιρό στο πεζοδρόμιο της Αετιδέων στη συμβολή της με τη Μεσογείων, ενώ επανήλθε χθες με φωτογραφία για του λόγου το αληθές!

"Αν τρέχει (ο Δήμος με τα παράπονα που δημοσιοποιούνται στο myxolargos/mypapagos.gr) τότε, έξω ακριβώς απο το "Πρόεδρο" στο Χολαργό έχει ένα μεταλλικό καπάκι το οποίο έχει πέσει πιο μέσα από το ύψος του πεζοδρομίου. Ο μικρός μου έχει πέσει μπόλικες φορές κι έχει χτυπήσει σε αυτή τη λακούβα. Μπορούμε να κάνουμε κάτι γι αυτό; Ένας τυφλός σίγουρα θα σκοτωθεί εκεί πέρα. Κι ένας ηλικιωμένος αν πέσει μέσα προβλέπω να σπάει τίποτα".

Στον "έξυπνο Δήμο" που πολύ συχνά αναφέρεται τελευταία ο Δήμαρχος Αποστολόπουλος, το πρόβλημα πρέπει δυστυχώς να περάσει από τη σελίδα του myxolargos/mypapagos.gr για να αποκατασταθεί άμεσα. Παρότι στο συγκεκριμένο πρόβλημα εμπλέκεται και η ΕΥΔΑΠ, με τεράστιο όμως βαθμό επικινδυνότητας και ευθυνών και για το Δήμο, ο χρόνος αποκατάστασης μετράει από... τώρα!

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.