Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 20:33

Πρώτη αποτυχημένη προεκλογική ομιλία Αποστολόπουλου


apostoloapologismos

Σε μία πρωτόγνωρη διαδικασία συγκάλεσαν Δημοτικό Συμβούλιο, Δήμαρχος και Πρόεδρος για  τον απολογισμό έργου της 4ετίας. Σύσσωμη η αντιπολίτευση γύρισε την πλάτη σε μία διαδικασία που παραβίαζε τυπικά και ουσιαστικά τον Κανονισμό.

Μοναδική εξαίρεση ο κ. Ζήκας που συμμετείχε αλλά καταδίκασε και αυτός τη διαδικασία όταν του δόθηκε για λίγο ο λόγος μετά τις 3 ώρες και σε κενό πλέον αμφιθέατρο.

Στη μακρόσυρτη άνευ προηγουμένου και ουσίας διαδικασία, όπου δόθηκε ο λόγος σχεδόν σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Αποστολόπουλου, και τράβηξε σε μάκρος φτάνοντας περίπου τις 4 ώρες, ακόμη και οι ελάχιστοι παριστάμενοι που βρέθηκαν στο αμφιθέατρο εγκατέλειψαν νωρίς.

Το επικοινωνακό, προεκλογικό τρυκ που πολυ-διαφήμισε και πολυ-επικοινώνισε ο κ. Αποστολόπουλος όλο το προηγούμενο διάστημα, όλα δείχνουν ότι δεν του έπιασε. Σε αυτό σύρθηκε και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου-Χολαργού κ. Βαλυράκης, ο οποίος επέτρεψε να γίνει η δήθεν συνεδρίαση του οργάνου ανάμεσα σε προεκλογικά διαφημιστικά και με προεκλογικά φυλλάδια της παράταξης του Δημάρχου.

Μπέρδεψαν τους θεσμούς Αποστολόπουλος και Βαλυράκης; Ή θεωρούν πλέον μετά από 4 χρόνια ότι Δήμος και Δημοτικό Συμβούλιο ανήκουν στην παράταξη τους; Επέλεξαν να είναι συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου παραβιάζοντας τον Κανονισμό μόνο και μόνο για να μεταδοθεί σε live streaming; Ή απλά ο Δήμαρχος βρίσκεται σε προεκλογικό πανικό, με τα στελέχη του να φυλλορροούν και βιάστηκε να δείξει, με την υποχρεωτική συμμετοχή όλων, ότι είναι ακόμη μια δυνατή ομάδα;

Κοντός ψαλμός αλληλούια. Πολύ σύντομα τα ερωτήματα θα απαντηθούν!


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.