Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 11:54

Γεννιέται νέα Δημοτική Παράταξη για το Δήμο Παπάγου-Χολαργού


KALPI

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Καλούμε τους πολίτες του Δήμου Παπάγου – Χολαργού στη δεύτερη Συνάντηση / Συνέλευση για τη δημιουργία μιας νέας Ανοιχτής και Δημοκρατικής Δημοτικής Παράταξης.

Την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου και ώρα 19.30 στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη», Δημαρχείο Χολαργού.
Στη συνέλευση:
- Θα εκλεγεί η Συντονιστική Επιτροπή
- Θα αποφασιστεί η ονομασία της νέας Δημοτικής Παράταξης
- Θα συζητηθεί το σχέδιο Ιδρυτικής Διακήρυξης, οι αρχές και οι στόχοι της παράταξης
- Θα δημιουργηθούν ομάδες εργασίας που θα ασχολούνται με τους βασικούς προγραμματικούς άξονες της Δημοτικής Παράταξης.

Στη συνέλευση, τη συζήτηση και τις διαδικασίες (εκλογή Συντονιστικής Επιτροπής, ονομασία κλπ.), μπορούν να πάρουν μέρος όλα τα μέλη και φίλοι της δημοτικής μας παράταξης, αλλά και κάθε δημότης Παπάγου – Χολαργού που ενδιαφέρεται να συμμετέχει στις διαδικασίες της δημοτικής παράταξης και να συμβάλλει στην προσπάθειά μας για προοδευτική αλλαγή στο δήμο μας.

Η παρουσία σας θα ενδυναμώσει τις προσπάθειες μας για μια Δημοτική Αρχή αντάξια των προσδοκιών όλων των πολιτών του Παπάγου – Χολαργού.

Ο ΔΗΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ – ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ
Η προσωρινή Συντονιστική Επιτροπή

Επικοινωνία:
Νίκος Καραγιάννης 697 472 2850, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ευάγγελος Τερζής 697 380 5968, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σωκράτης Τσατσούλης 694 454 1261, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.