Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 09:42

Υποψήφιος ο Γ. Κεχρής στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών


kexrisgiatros

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών θέτει την υποψηφιότητα του ο Γιάννης Κεχρής, στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν 21 και 22 Οκτωβρίου για την ανάδειξη των νέων οργάνων Διοίκησης του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και των Ιατρικών Συλλόγων της χώρας μας. Ο Χολαργιώτης γιατρός, είναι γνωστός στην τοπική κοινωνία από την μακρόχρονη ενασχόληση του με τα κοινά ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος επί Δημαρχίας Νικολάου οπότε και πρωτοεμφανίστηκε, ενώ τώρα συμμετέχει στο Δημοτικό Συμβούλιο Παπάγου-Χολαργού ως επικεφαλής παράταξης αφού το 2014 ήταν υποψήφιος Δήμαρχος.
Ο αρκετά δημοφιλής χειρούργος, συγκεντρώνει πάντα υψηλό αριθμό σταυρών προτίμησης στα τοπικά πράγματα, και για πρώτη φορά τώρα αποφάσισε να διεκδικήσει μία θέση στο Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών στο πλευρό του νυν Προέδρου, Γιώργου Πατούλη.

Σε μήνυμα του ο κ. Γιάννης Κεχρής στο προσωπικό του πριφίλ στο facebook αναφέρει:"Η μαζική προσέλευση στις κάλπες και η υπερψήφιση της παράταξης «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ - ΔΗ.Κ.Ι. - Ι.Σ.Α.» αποτελεί το ουσιαστικό ανάχωμα στη μείωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας και στη γενικότερη κοινωνική, ηθική και επαγγελματική απαξίωσή μας.
Γι αυτό τον λόγο επέλεξα να συστρατευτώ με τη «ΔΗ.Κ.Ι. - Ι.Σ.Α.» και να διεκδικήσω την εκλογή μου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Δεσμεύομαι να αγωνιστώ με αίσθημα ευθύνης για την επίλυση των συσσωρευμένων προβλημάτων του κλάδου μας και τη διασφάλιση της αξιοπρεπούς επιστημονικής και επαγγελματικής επιβίωσης των ιατρών της Αθήνας".


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.