Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 20:07

Νικήτας Κανάκης, o συμπαραστάτης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης


kanakisexetasi

Το τοπικό δημοσιογραφικό ενδιαφέρον έχει συγκεντρωθεί τον τελευταίο καιρό στον Πρόεδρο των Γιατρών του Κόσμου και όχι αδικαιολόγητα. Πέρα από το τεράστιο έργο προσφοράς που καθημερινά παράγει ο κ. Κανάκης, η φήμη που ξεκίνησε να διασπείρεται από το καλοκαίρι, που τον ήθελε θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Παπάγου-Χολαργού, δείχνει να βρίσκει έδαφος.
Ο κ. Κανάκης ήδη κινείται, κάνει συναντήσεις με παράγοντες και δημότες της πόλης μας, θέλοντας να αφουγκραστεί την τοπική κοινωνία την οποία άλλωστε γνωρίζει πολύ καλά αφού είναι η γενέτειρα του και ο τόπος της μόνιμης κατοικίας του.
Αναμένεται πλέον και η επίσημη δημόσια δήλωση από τον ίδιο η οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Οκτώβριο.

Ακούραστος και αεικίνητος ο κ. Κανάκης ωστόσο Σαββατοκύριακο που πέρασε, συμμετείχε και ο ίδιος με κλιμάκιο των Γιατρών του Κόσμου Ελλάδας στην δράση που πραγματοποιούν τα τελευταία 6 χρόνια με το Δήμο Αγ. Αναργύρων-Καματερού εμβολιάζοντας και ελέγχοντας οδοντιατρικά τουλάχιστον 300 μαθητές.

Η δράση που συντονίζεται κάθε χρόνο με επιτυχία από την Ένωση Γονέων του Δήμου, περιελάμβανε εξετάσεις από παιδίατρο για τα μικρά παιδιά, παθολόγο για τα μεγαλύτερα, οδοντιατρική εξέταση, εθελοντική αιμοδοσία με το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, αλλά και λιπομέτρηση! Επιπλέον οι Γιατροί έδωσαν βεβαιώσεις υγείας για τα παιδιά που τους έχει ζητηθεί από το σχολείο.

Στη δράση ακόμη συμμετείχε ο σύλλογος "Πίστη", και αρκετοί πολίτες έγιναν δότες μυελού των οστών.
Δεν θα μπορούσνα να λείπουν και οι Πρόσκοποι ΠΥΒΑ που στελέχωσαν την γραμματεία της δράσης, και γέμισαν με παιχνίδια τον "άδειο" χρόνο της αναμονής των παιδιών για εξέταση.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.