Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 00:51

Γέμισε πιτσιρίκια το Πάρκο Παπάγου στη 2η Παραμυθούπολη


paramithoupolid

Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου το μεγάλο πάρκο του Παπάγου γέμισε από χαρούμενες παιδικές φωνές. Γονείς και παιδιά ενθουσιασμένοι απόλαυσαν Παραμυθοσυναυλία, Θεατρικές παραστάσεις, φουσκωτά, καλλιτεχνικά εργαστήρια και βόλτες με το τραινάκι.

Ο αγαπημένος συγγραφέας παιδικών βιβλίων Χρήστος Δημόπουλος ήταν εκεί. Παιδιά και γονείς είχαν τη ευκαιρία να συνομιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Για ακόμη μια χρονιά οι γονείς των παιδιών που φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμούς της πόλης μας θαύμασαν τα έργα ζωγραφικής των μικρών τους. Έγραψαν μαζί με τα παιδιά τους ευχές για το δέντρο της Αγάπης. Ξυλοπόδαροι, κούνελοι και ήρωες παραμυθιών φωτογραφήθηκαν και διασκέδασαν τους μικρούς τους φίλους. Ιδιαίτερη ατραξιόν το bubble show.
Μεγάλη προσέλευση είχαν επίσης και τα εργαστήρια εικαστικών και ρομποτικής, κατασκευής κούκλας, δακτυλόκουκλας από γυψόγαζα, κατασκευής μουσικών οργάνων, ηλεκτρονικών υπολογιστών, εργαστήριο για αρκούδες και καμηλοπαρδάλεις.

Προσωπικές ευχαριστίες της Προέδρου του ΔΟΚΜΕΠΑ κας Παρίση

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη των βιβλιοπωλείων Monogram και Ατραπός, το σύγχρονο παντοπωλείο Root56,
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά:
Τον Δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλία Αποστολόπουλο που υποστήριξε αυτή την πρωτοβουλία
Την Δήμαρχο Ζωγράφου κ. Τίνα Καφατσάκη- Βλάχου που μας διέθεσε το τραινάκι του Δήμου.
Τον κ. Μακρίδη της εταιρίας click service ( Ασπασίας 66), εκπρόσωπο της Επανεκκίνησης για την προσφορά σετ ζωγραφικής στα παιδιά που έλαβαν μέρος στο εργαστήριο ηλεκτρονικών υπολογιστών. Τον κ. Σιωμόπουλο από το D.C.A.C. Sports Academy
Τους φοιτητές του τμήματος προσχολικής αγωγής του ΤΕΙ Αθήνας για την εθελοντική συμμετοχή και την βοήθεια τους.
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τις προϊστάμενες και το προσωπικό των παιδικών σταθμών του Δήμο Παπάγου – Χολαργού και όλο το προσωπικό του ΔΟΚΜΕΠΑ για την βοήθεια του και την παρουσία του.
Τον Αντιδήμαρχο τεχνικής υπηρεσίας κ. Θανάση Αυγουρόπουλο
Ιδιαιτέρως ευχαριστώ την Αντιδήμαρχο καθαριότητος κ. Ειρήνη Βεντουζά - Παπανικολάου καθώς και το προσωπικό της υπηρεσίας καθαριότητος για την σημαντική συμβολή τους στην επιτυχία της διοργάνωσης.
Τους χορηγούς μας Ιασώ General, Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης και Α.Β. Βασιλόπουλος
Τους χορηγούς επικοινωνίας.
Στόχος μας είναι η Παραμυθούπολη να γίνει ένας πυλώνας πρωτότυπης δημιουργίας και μια μεγάλη γιορτή για τα παιδιά της πόλης μας.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.