Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 11:39

Νεανική Φιλαρμονική Παπάγου στο Ωδείο Κ. Μάσκα


mousikaorgana

Με νέο μεγάλο στόχο άνοιξε τις πόρτες του για τη φετινή μουσική χρονιά το Ωδείο ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΣΚΑ. Και ο στόχος δεν είναι άλλος από τη δημιουργία μιας μεγάλης, μουσικής ομάδας τη "Νεανική Φιλαρμονική".

Η νέα πρόταση απευθύνεται σε παιδιά και εφήβους από 8 έως 25 ετών. Στα παιδιά και τους νέους που θα συμμετάσχουν θα δοθεί η δυνατότητα να επιλέξουν το μουσικό όργανο που τους αρέσει και με την καθοδήγηση του ειδικού καθηγητή θα μπορούν να μελετούν στην αίθουσα συναυλιών όπου θα είναι διαθέσιμα τα μουσικά όργανα. Παιδιά και νέοι θα διδάσκονται τεχνική του οργάνου και θεωρία της μουσικής και θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στις συναυλίες της Φιλαρμονικής ως ενεργά μέλη.

Τα μαθήματα ξεκινούν από 1 Οκτωβρίου στην αίθουσα συναυλιών του Ωδείου ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΣΚΑ κάθε Σάββατο στις 16.00 μμ.

Για τις εγγραφές που έχουν ήδη ανοίξει ή για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορέιτε να επικοινείτε με τη γραμματεία του Ωδείου στο τηλέφωνο 2106527081 ή στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το www.odeiomaska.gr.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.