Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020 09:00

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μαρτυρίες για ύποπτο με φόλες στο σκυλοπάρκο του Χολαργού

skiloparko

Πριν λίγες μέρες και συγκεκριμένα τη Δευτέρα επισκέπτρια του σκυλοπάρκου στο Άλσος του Χολαργού εντόπισε ύποπτες κινήσεις ηλικιωμένου άνδρα που πλησίασε τον σκύλο της. Τον ίδιο άντρα συνάντησε και χθές Πέμπτη και κατέγραψε τις κινήσεις του, ενώ σήμερα το πρωί ενημερώθηκε σχετικά και το Αστυνομικό Τμήμα Χολαργού.

Διαβάστε και τις δύο μαρτυρίες όπως τις έστειλε στο myxolargos/mypapagos.gr:

"10/9 το απόγευμα στις 5 έγινε ένα περίεργο περιστατικό στο σκυλοπάρκο στο Χολαργό. Ήμουν μέσα με το σκύλο μου, την ώρα που μάζευα και μάλλον δεν φαινόμουν καλά ανοίγει την πόρτα ένας άντρας μέσης ηλικίας ο οποίος κρατούσε μια σακούλα, χωρίς σκύλο και τον πλησιάζει ο σκύλος μου του γαβγίζει....με βλέπει και πριν προλάβω να του μιλήσω έκανε πίσω έκλεισε την πόρτα και έφυγε προς την οδό Τερψιχόρης.

12/9. Είδα τον τύπο και είμαι σίγουρη ότι είναι αυτός. Άσπρα μαλλιά αδύνατος και γύρω στα 70 τον έκρινα εγώ. Ήρθε απόψε έξω απο το πάρκο στις 9 παρα δέκα, σφύριζε και κοίταγε το σκυλί μου. Σφύριζε και έριξε κάτι απο την τσέπη του στον εξωτερικό κάδο σκουπιδιών του σκυλοπάρκου. Μάζεψα αμέσως τo σκύλο μου. Αυτός έφυγε αλλά τον ακολούθησα. Πήγε την διαδρομή κατα μήκος του σχολείου και έστριψε την Β. Μελά προς τα πάνω. Κατά την διάρκεια που περπάταγε για εκεί πέταξε σε 2 κάδους κάτι, σε μαύρη σακούλα σκουπιδιών που είχε μέσα κομμάτια αφρολέξ. Είμαι σίγουρη ότι είχε φόλες. Με είδε όταν μπήκε στην αυλή του, και τον κοίταξα πολύ αυστηρά. Δεν του μίλησα. Είμαι σίγουρη ότι αυτός είναι. Ο τύπος μάλλον θέλει να πλησιάσει σκυλί ίσως να παίξει και να το δηλητηριάσει. Ας έχουμε το νου μας όλοι μας!"

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.