Σάββατο, 30 Μαϊος 2020 14:18

Το γράψαμε, ήταν δίκαιο, έγινε πράξη!

mantramakedonias

Σαν παιχνίδι από videogame με avatar έχει καταντήσει η κατάσταση με τις αναρτήσεις στο myxolargos/mypapago.gr, είτε από ρεπορτάζ είτε από μηνύματα παραπόνων αναγνωστών, που τελικά καθοδηγούν και ενεργοποιούν τα συνεργεία του Δήμου.

Μόλις γράψαμε ότι είχαν ξεχάσει τις διαγραμμίσεις στις νέες ασφαλτοστρώσεις, την επόμενη μέρα γέμισε ο τόπος άσπρες γραμμές. Αναρτήσαμε παράπονα για τα μπάζα στη Χίου, πήγαν και τα μάζεψαν. Δημοσιοποιήσαμε τα παράπονα όλης της γειτονιάς της Βυζαντίου για τα σκουπίδια, το ίδιο. Γράψαμε για την καθαριότητα στα σχολεία και αναρτήσαμε φωτό αναγνώστριας με τον άβαφτο και αποκρουστικό φράχτη των 2ου και 3ου Δημοτικών Παπάγου, πήγαν και τον έβαψαν.

Σε απόλυτη εφαρμογή η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού λειτουργεί, μέσω του... myxolargos/mypapagos.gr!

Η αναγνώστρια που είχε επισημάνει με μήνυμα της και φωτογραφίες την εικόνα έξω από τα σχολεία της Μακεδονίας λίγες μέρες πριν ανοίξουν, επανήλθε και μας ενημερώνει ότι το ζήτημα... λύθηκε, σχολιάζοντας βέβαια χαρακτηριστικά και το όλο πλαίσιο μέσα στο οποίο διευθετούνται τα πράγματα στην Ελλάδα.

Διαβάστε το μήνυμά της:
"Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την δημοσίευση που κάνατε και να σας ενημερώσω ότι εντός δύο ημερών από την ανάρτησή σας, ήρθαν και έβαψαν το φράχτη του σχολείου και διορθώθηκε αρκετά η κατάσταση. Δυστυχώς στην Ελλάδα ζούμε και για να κάνεις την δουλειά σου, να βρεις το δίκιο σου, να γίνει κάτι καλό χρειάζεται να απευθυνθείς στα ΜΜΕ να το δουν οι αρμόδιοι, να τρομάξουν και να ξυπνήσουν.
Φαντάζομαι εκφράζω τις ευχαριστίες όλων των γονιών των 2ου και 3ου Δημοτικού Παπάγου για τη συμβολή σας στο να δουν ένα πιο καθαρό σχολείο τα παιδιά μας. Συγχαρητήρια για την άμεση ανταπόκριση συνεχίστε!!!"

deftdimotpap


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.