Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 14:18

Από τους δρόμους του Χολαργού διέφυγε ο δολοφόνος της Νεαπόλεως


enedra

Δολοφονική επίθεση με θύμα άνδρα αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων έγινε στις 9:30 το βράδυ της Δευτέρας έξω από το νεκροταφείο της Αγίας Παρασκευής. Θύμα ένας άνδρας αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων και κατά τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Το θύμα βρισκόταν μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητο στην οδό Νεαπόλεως και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άγνωστοι τον προσέγγισαν και τον πυροβόλησαν με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα.
Ειδικότερα, αυτόπτες μάρτυρες άκουσαν τρεις πυροβολισμούς και είδαν μια μοτοσικλέτα να φεύγει με μεγάλη ταχύτητα και με κατεύθυνση προς την περιοχή του Χολαργού.

Ραντεβού «θανάτου» με τους εκτελεστές του φαίνεται πως είχε το θύμα της εν ψυχρώ δολοφονίας που σημειώθηκε χθες το βράδυ στην Αγία Παρασκευή, έξω από το νεκροταφείο της περιοχής. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το θύμα, ένας 51χρονος Έλληνας, φαίνεται πως είχε ραντεβού με τον ή τους δράστες, οι οποίοι τον πυροβόλησαν ενώ εκείνος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, στη θέση του οδηγού.

Ο 51χρονος, που ήταν μόνος του στο αυτοκίνητο την ώρα της επίθεσης, δέχτηκε τρεις σφαίρες και έπεσε νεκρός.

Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, που ανέλαβαν και ερευνούν την υπόθεση, εξετάζουν το παρελθόν του θύματος, καθώς εκτιμούν πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, μεταξύ ανθρώπων της νύχτας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Ρεπορτάζ Δ. Καραστεφανής, https://www.cnn.gr

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.