Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 09:49

Επίθεση σε ανήλικους μπροστά στο Δημαρχείο Χολαργού!


epitheseis

"Το αίσθημα της ασφάλειας των δημοτών", σύμφωνα με τον Δήμαρχο Η. Αποστολόπουλο μπορεί να είναι "ενισχυμένο", ωστόσο τρομοκρατημένη μητέρα απέστειλε μήνυμα στο myxolargos/mypapagos.gr μετά την επίθεση που δέχτηκε ο 15χρονος γιος της μπροστά στο Δημαρχείο του Χολαργού την Πέμπτη το βράδυ στις 10!

Να θυμήσουμε ότι η Δημοτική Αρχή, πρόσφατα ανανέωσε την ανάθεση φύλαξης των Δημοτικών κτιρίων, δλδ και του Δημαρχείου, με 250.000 ευρώ ετησίως σε ιδιωτική security, παρά τις αντιρρήσεις που εκφράστηκαν για την αποτελεσματικότητα της. 

Όσο για τον εφιάλτη των επιθέσεων που είχαμε ζήσει δυο χρόνια πριν σε ανήλικους μαθητές ας ελπίσουμε ότι δεν θα επιστρέψει.

"Απόψε Πέμπτη βράδυ στις 22:00 και έξω από το δημαρχείο του Χολαργού 3 αλλοδαποί λήστεψαν 4 παιδιά ανήλικα ετών 15. Τους ακινητοποίησαν και τους πήραν τα κινητά τηλέφωνα. Ένα από τα παιδιά που λήστεψαν είναι και το δικό μου. Πήγαν στην αστυνομία τα παιδιά και οι αστυνομικοί δεν μας πήραν καν τηλέφωνο να μας ενημερώσουν να πάμε και εμείς οι γονείς στο αστυνομικό τμήμα. Ήρθαν τα παιδιά σπίτι, μας είπαν το τι τους είχε συμβεί και μας ενημέρωσαν ότι πρέπει να πάμε στο αστυνομικό τμήμα του Χολαργού αύριο το πρωί για κατάθεση. Τι γίνεται πλέον στην περιοχή μας; Οι αστυνομικοί έπραξαν σωστά που δεν μας ειδοποίησαν εμάς τους γονείς";


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.