Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 15:18

Η ταλαιπωρία των επιβατών των 416 και 418 συνεχίζεται


afetiriac

Συνεχίζεται η περιπέτεια για τους χρήστες των λεωφορείων 416 και 418 στις αφετηρίες της Εθνικής Άμυνας. Είκοσι μέρες μετά την ξαφνική μετατόπιση των συγκεκριμένων στάσεων ακόμη δεν έχει αναρτηθεί το πρόγραμμα των αναχωρήσεων με αποτέλεσμα τη μεγάλη αναμονή των επιβατών και κάποιες φορές την αποχώρηση τους, αφού δεν μπορούν να προγραμματίσουν το χρόνο που έχουν στη διάθεσή τους.

Το άλλο μεγάλο πρόβλημα το οποίο αναμένεται να γίνει πιο έντονο από τις επόμενες δύο εβδομάδες μετά και την επιστροφή όλων πια από τις καλοκαιρινές διακοπές, είναι η στάθμευση. Η στάθμευση που παρότι απαγορεύεται στον παράδρομο για τα Ι.Χ. ωστόσο δημιουργεί εμπόδιο στην προσέγγιση των λεωφορείων με περιστατικά, όπως αναφέρουν αναγνώστες, που θέλουν τα λεωφορεία αρκετές φορές να σταματούν μακριά από την αφετηρία, όπου βρίσκουν δηλαδή άδειο χώρο και να κάνουν όπισθεν για να παραλάβουν τον κόσμο, με δεδομένο ότι προβλέπεται αναμονή των λεωφορείων περίπου 10 λεπτών στις αφετηρίες.

Να σημειώσουμε επιπλέον ότι η παραμονή στο ταμπελάκι του 418 σύμφωνα πάντα με τους αναγνώστες του myxolargos/mypapagos.gr είναι δυσάρεστη αφού αναγκάζονται να περιμένουν μπροστά από τον... σκουπιδότο που έχει δημιουργηθεί στο περιφραγμένο οικόπεδο.

Και ένα θετικό για το τέλος, ο ΟΑΣΑ τοποθέτησε ήδη στην αφετηρία του 416 στέγαστρο, μένει να κάνει κάτι αντίστοιχο και για το 418, αν βρει το χώρο φυσικά...


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.