Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 12:21

Ολοκληρώθηκε η κατασκηνωτική δράση του Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ


zografia

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για ακόμη μία χρονιά δεκάδες παιδιά του Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα της Πανελλήνιας Οργάνωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων ΑμΕΑ, το οποίο ολοκληρώθηκε σήμερα με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Τα παιδιά του Συνδέσμου μας φιλοξενήθηκαν στους ιδιαίτερα επιμελημένους χώρους της κατασκήνωσης στον Άγιο Ανδρέα, όπου άνθρωποι με μεράκι, όρεξη και πολύ αγάπη τους προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ κ. Τίγκας επισκέφτηκε τους χώρους της κατασκήνωσης και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τους συνοδούς και τον επικεφαλής για θέματα σχετικά με τη λειτουργία της κατασκήνωσης και τις δραστηριότητες των παιδιών. Επίσης, ο κ. Τίγκας συνομίλησε με όλα τα παιδιά τα οποία του εξέφρασαν τη χαρά, την αγάπη τους και την ικανοποίηση τους για τις μοναδικές εμπειρίες που αποκόμισαν καθ᾽ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στην κατασκήνωση. Επίσης του αφιέρωσαν μια όμορφη ζωγραφιά τους με αποτύπωση το Χολαργό.

Ο κ. Τίγκας εμφανώς συγκινημένος από την αγάπη που του έδειξαν τα παιδιά δήλωσε: “Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος γιατί τα χαμογελαστά πρόσωπα που αντίκρισα σήμερα στην κατασκήνωση, είναι η καλύτερη ανταμοιβή για την καθημερινή προσπάθεια που καταβάλλει όλο το προσωπικό και η διοίκηση του Συνδέσμου.
Επίσης, είχα την ευκαιρία να πω εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνοδούς των παιδιών καθώς και στον επικεφαλής του προγράμματος κ. Δαγκλή για τη σημαντική και ακούραστη προσφορά τους.
Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με την ίδια διάθεση και αγάπη γι΄ αυτά τα παιδιά, γιατί πραγματικά αξίζουν ότι καλύτερο».

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.