Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 18:00

Το ΝΙΑΡΧΟΣ επιδοτεί πρόγραμμα για τους άνεργους δημότες Παπάγου-Χολαργού


niarxosb


Πρόγραμμα για την καταπολέμηση της ανεργίας πρόκειται να "τρέξει" από τις 15 Σεπτεμβρίου έως και τα τέλη Ιανουαρίου 2019 ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού με τον τίτλο «Επιταχυντής Δεξιοτήτων Mellon», ένα πρόγραμμα που αναπτύσσει και ενδυναμώνει τις επαγγελματικές δεξιότητες των συμμετεχόντων, βοηθώντας τους να διεκδικήσουν και να διατηρήσουν μια θέση στην αγορά εργασίας.

Ο Δήμος, θα παρέχει αίθουσες στη Βίλλα Σαλίγκαρου και στη "Μελίνα Μερκούρη" για μια σειρά εργαστηρίων, ενώ οφείλει να εκδώσει και σχετική πρόσκληση ενδιαφέροντος. Ωστόσο στη συζήτηση που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος φάνηκε απροετοίμαστος, αφού στις ερωτήσεις των κ.κ. Ανυφαντή και Στάππα δεν μπόρεσε να απαντήσει ούτε για την φυσιογνωμία και ταυτότητα της εταιρείας, ούτε για τις λεπτομέρειες σχετικά με τον αριθμό των οφελούμενων αλλά και το αντικείμενο των συνεδριών και εργαστηρίων.

Το πρόγραμμα που έχει σχεδιάσει και υλοποιεί η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Knowl», με 100% χρηματοδότηση του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, σύμφωνα με την εισήγηση που παρουσιάστηκε, ξεχωρίζει για την εξατομικευμένη προσέγγιση και μεθοδολογία που εφαρμόζει, για τα σύγχρονα εργαλεία και τεχνικές υψηλών απαιτήσεων και ποιότητας που αξιοποιεί, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι το 50% των συμμετεχόντων μέχρι σήμερα, έχει καταφέρει να ενταχθεί στην αγορά εργασίας.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.