Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 13:33

Χολαργιώτες Ναυτοπρόσκοποι, πρεσβευτές του Ελληνικού Προσκοπισμού στο παγκόσμιο εθελοντικό δίκτυο



scouts


Οι βαθμοφόροι του 2ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Χολαργού βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή, όπως έγραψε το myxolargos/mypapagos.gr, στα μέτωπα των πυρκαγιών βοηθώντας τόσο στην κατάσβεση όσο και στην παροχή κάθε μορφής βοήθειας.

Ευαισθητοποιημένη η παγκόσμια εθελοντική κοινότητα των Προσκόπων έκανε αναφορά στις φωτιές της Αττικής, με τις φωτογραφίες των δικών μας παιδιών από το Χολαργό να κάνουν το γύρο του κόσμου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του παγκόσμου προσκοπισμού www.scouts.org. (https://www.scout.org/node/487601)

scoutsfoto

Ο Χρήστος, ο Νικόλας και ο Κωνσταντίνος (από αριστερά) που φαίνονται στη φωτογραφία που αναρτήθηκε στο www.scouts.org είναι Χολαργιώτες Ναυτοπρόσκοποι. Είναι οι τρεις από την ομάδα των εννέα ενήλικων βαθμοφόρων που ξεκίνησαν από το Χολαργό για να βρεθούν άμεσα στα πύρινα μέτωπα στηρίζοντας το έργο της Πυροσβεστικής και των τοπικών ομάδων πολιτικής προστασίας από την πρώτη στιγμή. Ενώ στη συνέχεια βρέθηκαν στη Νέα Μάκρη βοηθώντας στη συλλογή και οργάνωση τροφίμων και ειδών. Χθες κατά τη διάρκεια της νύχτας εφοδίαζαν με νερό τους άνδρες του στρατού και της αστυνομίας. Και συνεχίζουν να προσφέρουν ακόμη και σήμερα, τρίτη μέρα στα σημεία συγκέτρωσης των πυρόπληκτων.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.