Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 21:18

Μία όμορφη καλοκαιρινή γιορτή στο Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ


giortisindesmosc

Δελτίο Τύπου

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και μαζική συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών και γονέων πραγματοποιήθηκε η Καλοκαιρινή Γιορτή του Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ

Το Σάββατο 14 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η καλοκαιρινή εκδήλωση του Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος. Εκατοντάδες γονείς και παιδιά είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στη φετινή γιορτή αγάπης και προσφοράς και να απολαύσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα με χορό, τραγούδι και Μπάρμπεκιου Πάρτι.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε απονομή Τιμητικών Αθλητικών Διακρίσεων σε παιδιά του Συνδέσμου που συμμετείχαν σε αγώνες άλλου Ιδρύματος, γεμίζοντας τους μικρούς φίλους και γονείς με ικανοποίηση και αισιοδοξία.
Επίσης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Κώστας Τίγκας είχε την ευκαιρία να τιμήσει τον Σύνδεσμο Ελλήνων Εφοπλιστών για την εξαιρετικά σημαντική προσφορά του και την έμπρακτη υποστήριξη που δείχνει στον Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ, παραδίδοντας τιμητική διάκριση στον Πρόεδρο του Ελληνικού Εφοπλισμού κ. Θεόδωρο Βενιάμη, που εκπροσωπήθηκε από την κ. Μαρία Φαγογένη.

giortisindesmosb

Ο πρόεδρος του ΔΣ του Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ κ. Κώστας Τίγκας στη σύντομη ομιλία του τόνισε: «Βασικός στόχος μας είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών και του οικογενειακού περιβάλλοντος και η εξασφάλιση ενός καλύτερου βιοτικού επιπέδου για τα ίδια τα παιδιά και τις οικογένειές τους μέσα από την ενίσχυση των δεξιοτήτων και της λειτουργικότητάς τους.
Σήμερα είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί η περσινή δέσμευσή μας, όταν σας είχαμε υποσχεθεί ότι σε δύο χρόνια ο Σύνδεσμος θα γίνει αγνώριστος, υλοποιήθηκε πολύ ενωρίτερα και τα παιδιά μπορούν και απολαμβάνουν εξειδικευμένες υπηρεσίες σε ένα χώρο που είναι πραγματικό στολίδι για όλη την περιοχή. Είμαστε όλοι ευτυχείς, γιατί μας δίδεται η δυνατότητα από τη θέση που κατέχουμε να κάνουμε αυτό που μέσα μας είναι βαθιά χαραγμένο».
Να Προσφέρουμε στο Συνάνθρωπό μας.

giortisindesmos

Η υπέροχη αυτή καλοκαιρινή γιορτή ήταν μια μοναδική ευκαιρία για τα παιδιά να διασκεδάσουν με τους γονείς τους χαρίζοντας τους όμορφες στιγμές γεμάτες χαμόγελα και αληθινή αγάπη, κάτι που αποτελεί και τον πρωταρχικό στόχο της Διοίκησης αλλά και όλων των εργαζομένων στον Σύνδεσμο.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.