Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 19:06

Αντίστροφη μέτρηση για τους Αγώνες Στίβου "ΤΑΣΟΣ ΞΕΝΟΣ 2018"


tasosxenos

Για συνεχόμενη 14η χρόνια, ο Γ.Α.Σ. ΧΟΛΑΡΓΟΥ σε συνεργασία με την Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Αθήνας και τον ΔΟΠΑΠ του Δήμου ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ προκηρύσσει τους φετινούς αγώνες στίβου ¨ΤΑΣΟΣ ΞΕΝΟΣ 2018¨.

Να θυμίσουμε ότι οι αγώνες θεσμοθετήθηκαν το 2005 προς τιμήν του ιδρυτή του στίβου του Γ.Α.Σ.Χ. Χολαργιώτη λάτρη του αθλητισμού και πιστού εθελοντή, Τάσου Ξένου.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ <<ΜΑΡΚ ΜΑΡΣΩ>> Φανερωμένης & Ζακύνθου 2, Χολαργός τo επόμενο Σάββατο 7 Ιουλίου 2018.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα σωματεία με απεριόριστο αριθμό αθλητών-τριων και με τους όρους που περιγράφονται στην ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ των Πρωταθλημάτων του ΣΕΓΑΣ 2018.

Οι δηλώσεις συμμετοχής των αθλητών –τριών θα πρέπει να σταλούν αυστηρά έως την ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. στο αρχείο excel που επισυνάπτεται ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Δεν θα γίνει καμία δήλωση συμμετοχής αθλητή,-τριας δεκτή την ημέρα των αγώνων. Η γραμματεία των αγώνων θα λειτουργήσει με ηλεκτρονικά πινάκια.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2106522954 καθημερινά 17:30-20:30.

Οι αθλητές θα πρέπει να επιδεικνύουν το ΔΕΛΤΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ιδιότητας στην Γραμματεία. Δεν θα επιτραπεί η συμμετοχή αθλητών χωρίς δελτίο και χωρίς σφραγίδα ιατρού. Στους αγώνες θα παρίσταται ιατρός.

Στους 3 πρώτους νικητές θα απονεμηθούν μετάλλια και διπλώματα σύμφωνα με τις κατηγορίες που αναγράφονται στο πρόγραμμα των αγώνων.
Τα κύπελλα αθλοθετεί η οικογένεια Τάσου Ξένου.
Επίσης θα αθλοθετηθεί κύπελλο για την καλύτερη επίδοση στους Άνδρες και την καλύτερη επίδοση στις Γυναίκες σύμφωνα με την Ουγγρική βαθμολογία αγωνισμάτων.



Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.