Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 17:43

Αναβάλλεται για τον... Αύγουστο η ασφάλεια των δημοτών


toskasdimarxoi

Για τον Αύγουστο παραπέμπεται η εξέταση της ασφάλειας των πολιτών σύμφωνα και με το δελτίο τύπου εντός της καυτής περιόδου δηλαδή για το θέμα, των θερινών διακοπών, επιβεβαιώνοντας έτσι το myxolargos/mypapagos.gr για τις πρώτες πληροφορίες που δημοσιοποίησε από τη συζήτηση.


Στο δελτίο τύπου που έφτασε από το Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού αναφέρεται μεταξύ άλλων:
"Σκοπός της συνάντησης ήταν να ακουστούν και να καταγραφούν τα προβλήματα όσον αφορά στην ασφάλεια των πολιτών.

Ο Υπουργός ανέφερε ότι τα προβλήματα είναι απόρροια πολλών παραγόντων, όπως το μεταναστευτικό, η επέκταση των οικιστικών περιοχών, η φύλαξη υψηλών προσώπων, η γραφειοκρατία κ.α.

Από την πλευρά τους οι δήμαρχοι κατέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στους δήμους τους.

Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού εστίασε στο θέμα της στελέχωσης του Αστυνομικού Τμήματος του Δήμου μας, δεδομένου ότι οι αστυνομικοί που υπηρετούν εκεί καλούνται πολύ συχνά να εκτελέσουν υπηρεσίες εκτός της πόλης μας, καθώς και στην ανάγκη καθημερινής 24ωρης περιπολίας, τόσο με αυτοκίνητο, όσο και πεζή, την έλλειψη υλικών υποδομών στα Αστυνομικά Τμήματα κ.α.

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας ενημέρωσε τους δημάρχους ότι πρόθεσή τους είναι να ενισχυθούν οι περιπολίες, να γίνει επέκταση του ωραρίου των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, να αυξηθεί η επιτήρηση από την τροχαία και να ξεκινήσει και η βραδινή πεζή περιπολία.

Η πορεία υλοποίησης των δράσεων της ΕΛ.ΑΣ. που αναφέρθηκαν κατά τη συνάντηση θα εξεταστεί στις αρχές του Αυγούστου".

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.