Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 16:03

1.000 δωρεάν εισιτήρια για μαθητές στο Δημοτικό Σινεμά Χολαργού. Σπεύσατε!


cinexolargosb


Μόνο 250 εισιτήρια δόθηκαν το καλοκαίρι του 2017, δωρεάν σε μαθητές των σχολείων Χολαργού και Παπάγου για να παρακολουθήσουν ταινίες στο Δημοτικό Σινεμά που κάθε χρόνο στήνεται στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού.

Και παρότι η σχετική απόφαση αφορούσε σε 20 εισιτήρια ημερησίως (βάσει καταλληλότητας) με ένα γρήγορο υπολογισμό καταλαβαίνει ο καθένας ότι πέρσυ δόθηκε μόνο το ένα τέταρτο των διαθέσιμων. Ο λόγος; Η ελειπής ενημέρωση από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής αλλά και του ΔΟΠΑΠ που διαχειρίζεται το σινεμά.

Για τη νέα κινηματογραφική σεζόν που ξεκινά στις 25 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως τις 31 Αυγούστου η διεκδίκηση επικαιροποιήθηκε μετά από νέα πρόταση του μέλους της Σχολικής Επιτροπής κας Γιαννικοπούλου, κι έτσι για τις 68 ημέρες προβολής υπολογίζεται πρόχειρα ότι θα υπάρχουν διαθέσιμα προς τους μαθητές και φέτος περί τα 1.000 (!!) δωρεάν εισιτήρια (βάσει καταλληλότητας των ταινιών).

Η παραλαβή των δωρεάν εισιτηρίων γίνεται από το Γραφείο Παιδείας του Δήμου, υπεύθυνη κα Παυλοπούλου από τις 25 Ιουνίου ημέρα έναρξης του Δημοτικού Σινεμά Χολαργού καθημερινά.

Ας μην τα αφήσουμε αδιάθετα!

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.