Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 13:25

Ορκίστηκε η Γ. Μπρέμπου Δημοτική Σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού


orkomosiabrebou

Σε μια σεμνή και λιτή τελετή, όπως λένε, η γνωστή ηθοποιός Γωγώ Μπρέμπου ορκίστηκε σήμερα στο Δημαρχείο Παπάγου-Χοαλργού και αναλαμβάνει Δημοτική Σύμβουλος παρουσία του Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "8 Προτάσεις" κ. Χάρη Κουγιουμτζόπουλου και του έτερου Δημοτικού Συμβούλου κ. Νίκου Στάππα.

Ο Όρκος όπως προβλέπεται αναφέρει: «Ορκίζομαι να είμαι πιστός στην πατρίδα, να υπακούω στο Σύνταγμα και στους νόμους και να εκπληρώνω τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντα μου».

Η κα Μπρέμπου δεν είναι πρωτάρα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά Δημοτική Σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού το 2010 με το ψηφοδέλτιο του Πάνου Δεμερτζή και στις εκλογές του 2014 βγήκε πρώτη επιλαχούσα με τις "8 Προτάσεις".

Μετά την ορκωμοσία ο επικεφαλής της παράταξης "8Προτάσεις", κ. Χάρης Κουγιουμτζόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Δεν υπάρχει καμία αποστράτευση. Δεν είναι θέμα προσώπων είναι θέμα ιδεών. Εμείς έχουμε μια συγκεκριμένη διακριτή άποψη για το πως ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού μπορεί να αναβαθμιστεί μέσα από τη διαμόρφωση μιας Φιλικής Γειτονιάς, μέσα από την Κοινωνική Συνοχή και την Ανάπτυξη. Την άποψη αυτή την πίστεψαν και μπορούν όλα τα ικανά στελέχη μας να την μεταδώσουν. Η έμπειρη Γωγώ Μπρέμπου μπορεί με καινούργια πνοή και ενέργεια να κάνει ακόμη πιο δυνατή τη φωνή μας στην προσπάθειά μας να πείσουμε την τοπική κοινωνία για την ορθότητα των προτάσεών μας.
Εξάλλου μια προοδευτική παράταξη όπως η δική μας, πρέπει συνεχώς να εξελίσσεται και να ανανεώνεται”.

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.