Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 03:05

2 άνδρες ως υπάλληλοι της ΔΕΗ ξάφρισαν κοσμήματα 20.000 ευρώ στη Βεντούρη


listeiakosmimaton

Δύο δράστες, πιθανότατα Ρομά, προσποιούμενοι υπαλλήλους της ΔΕΗ, εισέβαλαν σε διαμέρισμα 5ου ορόφου, στην οδό Βεντούρη στο Χολαργό απείλησαν την 73χρονη και τον σύζυγο της και αφού την κλείδωσαν στην κουζίνα, έκαναν πλιάτσικο.

Ήταν λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της περασμένης Πέμπτης, όταν οι δράστες χτυπούν το κουδούνι του διαμερίσματος του 5ου ορόφου, όπου διαμένει η 72χρονη γυναίκα με τον σύζυγο της ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Για να καταφέρουν να μπουν μέσα λένε στην ηλικιωμένη ότι είναι υπάλληλοι της ΔΕΗ.

Εκείνη ανυποψίαστη πείθεται και τους ανοίγει. Αυτό ήταν και το λάθος της. Ο ένας ληστής, την αρπάζει και μπροστά στα μάτια του συζύγου της ο οποίος ήταν ανήμπορος να αντιδράσει παρακολουθούσε όλα όσα εφιαλτικά διαδραματίζονταν μέσα στο ίδιο του το σπίτι, την σέρνει στην κουζίνα όπου και την κρατάει μέχρι ο συνεργός του να ψάξει το σπίτι.

Οι δράστες δεν βρίσκουν μετρητά, αλλά κοσμήματα αξίας περίπου 20.000 ευρώ. Η γυναίκα σε κατάσταση σοκ, πήγε χθες στην Αστυνομία και κατήγγειλε το συμβάν.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.