Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 12:53

Το "ενημερωμένο site" του Δήμου και άλλα τέτοια αστεία!


sitedimou

8 μέρες σήμερα από τον Αγώνα Δρόμου του ΣΚΑΙ που έγινε με συνδιοργάνωση του Δήμου Παπάγου-Χολαργού και η ξεχασμένη διαφήμιση του εν λόγω event φιγουράρει σε... πρώτο πλάνο στο site του Δήμου. Και παρότι ο Δήμαρχος παρέλαβε με υπερηφάνια και αριστείο ορθής διακυβέρνησης πριν από δύο μήνες, όσοι δημότες θέλουν να ενημερωθούν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου μάλλον τσάμπα κόπο θα κάνουν.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο συμμετέχει τόσο ο κ. Νικολάου όσο και η κα Γεωργακοπούλου, Δημοτικοί σύμβουλοι που έχουν παραιτηθεί αρκετό καιρό τώρα και έχουν ήδη αντικατασταθεί από τους κ.κ. Ανυφαντή και Καραγιάννη αντίστοιχα. Σε άλλο σημείο οι Δημοτικοί Σύμβουλοι είναι αυτοί που συμμετέχουν και σήμερα όπου μπορεί κανείς να διαβάσει τα βιογραφικά τους, μόνον όμως αυτών της παράταξης του Δημάρχου, συν του κ. Τίγκα.

Το "κουμπί" Μουσείο Χαρτών και Χαρακτικών είναι κενό, ενώ αρχικά έχει καταχωρηθεί στις Επιτροπές του Δήμου παρότι Νομικό Πρόσωπο. Οι Σχολικές Επιτροπές αναφέρουν μόνο τους Προέδρους των Διοικητικών Συμβουλίων ενώ τα μέλη τους... αγνοούνται. Η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας έχει διαθέσιμα στοιχεία μόνο για τις συνεδριάσεις του 2017, ενώ η Επιτροπή Παραβατικότητας μόνο δύο προσκλήσεις στα 4 χρόνια, κατά τις συγκεκριμένες συνεδριάσεις εν τω μεταξύ δεν αποφασίστηκε τίποτα. Και πολλές ακόμη τέτοιες αστείες καταχωρήσεις που δημιουργούν διάφορα ερωτηματικά.

Οι μόνοι που τη... γλύτωσαν είναι ο ΔΟΚΜΕΠΑ και ο ΔΟΠΑΠ οι οποίοι προέβλεψαν και έστησαν δικά τους sites, σαφώς πιο λειτουργικά.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.