Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 11:59

Καθρέφτη, καθρεφτάκη μου, να περάσω ή όχι;


kathreftis

Μήνυμα αναγνώστη του myxolargos/mypapagos.gr κάνει λόγο για τους καθρέφτες στις διασταυρώσεις των δρόμων του Χολαργού και του Παπάγου που παρότι θα έπρεπε να διευκολύνουν τη διέλευση, μάλλον χειτότερο πρόβλημα προκαλούν. Κλείνει το μήνυμα με μία έκκληση στις υπηρεσίες του Δήμου να ελέγξουν σε τι κατάσταση βρίσκονται οι καθρέφτες...

Διαβάστε το μήνυμα:

"Καλησπέρα σε όλους
Μένω στο Χολαργό και ήθελα παρακαλώ να ζητήσω την προσοχή σας για ένα πολύ σημαντικό θέμα. Οι δρόμοι του δήμου μας έχουν σε κάποιες διασταυρώσεις καθρέπτες για να βλέπει κανείς το δρόμο που πρόκειται να περάσει ή να διασχίζει.

Πάρα πολλοί από αυτούς τους καθρέφτες όμως είναι ή λερωμένοι πχ. σε μερικούς κάποιος έχει κολλήσει αυτοκόλλητα που εμποδίζουν την ορατότητα του δρόμου που πρόκειται να περάσει, ή βρίσκονται σε τέτοιο σημείο όπου αυτό που φαίνεται δεν είναι ο δρόμος αλλά είναι για παράδειγμα τα φύλλα από τα απέναντι δένδρα.

Επισυνάπτεται μια φωτογραφία στη συμβολή των οδών Ξανθίππου και Πολύμνιας, για να δείξω περίπου τί εννοώ. Ερχόμενη από Πολυμνίας, εκείνο το αυτοκόλλητο κόβει εντελώς την ορατότητα και δεν φαίνονται καθόλου τα αυτοκίνητα που ανεβαίνουν τη Ξανθίππου.

Θα μπορούσατε παρακαλώ να ενημερώσετε κάποιον αρμόδιο στο Δήμο έτσι ώστε να ελεγχθούν όλοι οι καθρέπτες των περιοχών Χολαργό-Παπάγου;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. A.A."


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.