Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 19:47

1oς ΑΤΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ από τον ΣΚΑΙ και τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού


attikosdromos

Αυτή την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 με ώρα εκκίνησης 9 το πρωί, έξω από το δημαρχείο Παπάγου–Χολαργού, διεξάγεται ο 1ος Αττικός Αγώνας Δρόμου (5χλμ τρέξιμο ή βάδην). Η πρωτοβουλία ανήκει στην τελεόραση του ΣΚΑΙ και του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» και θα συμμετέχουν συνολικά 22 δήμοι της Αττικής.

Ο κάθε ένας από τους συμμετέχοντες θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 5 ευρώ. Το συνολικό ποσόν που θα συγκεντρωθεί από τον αγώνα κάθε Δήμου θα μετατραπεί άμεσα σε τρόφιμα που θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» οι μαθητές των σχολείων μπορούν να πάρουν μέρος στον αγώνα δωρεάν και αν επιθυμούν να φέρουν τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΑΦΕΤΗΡΙΑ: Οδός Ευριπίδου, μπροστά από το δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού
ΔΙΑΔΡΟΜΗ: 25ης Μαρτίου έως Κορυτσάς, Κορυτσάς κάθοδος έως 7ης Μεραρχίας, 7ης Μεραρχίας έως Κύπρου, Κύπρου κάθοδος έως Ελ. Βενιζέλου, Ελ. Βενιζέλου έως Φανερωμένης, Φανερωμένης άνοδος έως Ουρανίας, Ουρανίας έως Κεραμεικού, Κεραμεικού έως Αετιδέων, Αετιδέων έως Καραϊσκάκη, Καραϊσκάκη έως Β. Μελά έως Ευριπίδου, Ευριπίδου και Περικλέους (τερματισμός – μπροστά από το δημαρχείο).


Οι εγγραφές για τον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου συνεχίζονται ηλεκτρονικά στο http://attikos.oloimaziboroume.gr/el και το Viva.gr, αλλά και στα φυσικά σημεία: Viva Kiosk Συντάγματος, Viva Spot Τεχνόπολη, Μedia Merkt, Ευρυπίδης, Reload, Seven Spots, Yoleni's, Kremlino.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.